返回列表 回復 發帖
J神中午好
人生如夢,想聰明一世,倒不如糊塗一時。
J神今日又无得蛇王喔
條骨都無佐lu
J神早!冇嘢玩今晚再嚟過
局部區域潛水中...
J神好~

認真睇真啲真係又真係
J神早晨

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
昨天 略去;今天 珍惜 ;明天 爭取
J神好忙甘喔
條骨都無佐lu
各位,大家好
J神最近有大case啊,甘忙嘅
條骨都無佐lu
J神最近有大case啊,甘忙嘅
lhy92725 發表於 2013-11-5 05:42 PM
一年就快過,近幾天要把這年的資料重整,送去保存庫保存,所以
呢D揾秘书做就可以啦
條骨都無佐lu
呢D揾秘书做就可以啦
lhy92725 發表於 2013-11-5 05:54 PM
個個都多咗做,文件也是機密,不如自己做好D啦,
J神晚上好,看看有沒遊戲玩否?

搶帖發問小遊戲:

微軟公司於何年成立呢?

微軟公司總部位於美國華盛頓州邊到呢?

(每人只可參加一次)

知道答案者何PM我, 不要發貼,歡迎參加 !  

答案中者我PM你。

搶帖發問小遊戲會除時停止,今天得名額8個  

(估中者每人可獲得 TVB$ 2,500,000(250萬獎金)

引言小遊戲問題:

以上引言問題遊戲共送出了多獎金呢?

A.送出2千萬

B.送出1千7百50萬

C.送出1千5百萬

D.送出1千萬

E.已上都不是送出的金額,請註明金額:___________

請注意:

(每人只可參加一次)
(格式內容無限制,但問題無關內容請勿發出,否則不會有獎金)

(該問題遊戲無需PM,知道答案者,選擇答案發帖)歡迎參加 !

引言小遊戲 ,問題不限名額,明天下午13時截止
(估中者每人可獲得 TVB$ 10,000,000(1千萬獎金)

搶帖發問小遊戲:

微軟公司於何年成立呢?

微軟公司總部位於美國華盛頓州邊到呢?

(每人只可參加一次)

知道答案者何PM我, 不要發貼,歡迎參加 !  

答案中者我PM你。

搶帖發問小遊戲會除時停止,今天得名額8個  

(估中者每人可獲得 TVB$ 2,500,000(250萬獎金)
引言小遊戲問題:

以上引言問題遊戲共送出了多獎金呢?

A.送出2千萬

B.送出1千7百50萬

C.送出1千5百萬

D.送出1千萬

E.已上都不是送出的金額,請註明金額:___________

請注意:

(每人只可參加一次)
(格式內容無限制,但問題無關內容請勿發出,否則不會有獎金)

(該問題遊戲無需PM,知道答案者,選擇答案發帖)歡迎參加 !

引言小遊戲 ,問題不限名額,明天下午13時截止
(估中者每人可獲得 TVB$ 10,000,000(1千萬獎金)

ob513302013-10-8 10:50 AMTVB 2500000 元積分轉出
nikon-d70002013-10-8 10:50 AMTVB 2500000 元積分轉出
HENRY_1682013-10-8 10:49 AMTVB 2500000 元積分轉出
lckiong2013-10-8 10:48 AMTVB 2500000 元積分轉出
SweetLemon2013-10-8 10:47 AMTVB 2500000 元積分轉出
pknoface2013-10-8 10:47 AMTVB 2500000 元積分轉出
引言小遊戲問題答案是:C.送出1千5百萬

第二次引言小遊戲問題金額發放名單
tvbkk1231 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出
lckiong2 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出
lhy927252 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出
lovebearhl3 分鐘前TVB 1000000 元積分轉出
SweetLemon4 分鐘前TVB 1000000 元積分轉出
pknoface5 分鐘前TVB 1000000 元積分轉出
luke1685 分鐘前TVB 1000000 元積分轉出
金石良6 分鐘前TVB 1000000 元積分轉出
chlonline6 分鐘前TVB 1000000 元積分轉出
ob513307 分鐘前TVB 1000000 元積分轉出
巧開來7 分鐘前TVB 1000000 元積分轉出
HENRY_1688 分鐘前TVB 1000000 元積分轉出
nikon-d70008 分鐘前TVB 1000000 元積分轉出