返回列表 回復 發帖

回顧2013年度

,  描述: ---活動已派彩

各位水區會員,2013年今天是最後一天,明天就是新一年2014年新開始,
回顧2013年度,你們覺得在水區有什麼睇法、對本年度有什麼人生睇驗或什麼事情值得在本年度最後一天回顧等事宜,
都可在該帖發表,我會在當中選出5位最有趣/出眾回答,
可得2千萬TVB作為獎勵。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• JackyNelson

• jjwah

我覺得有D遊戲未能達到完美,但會在2014年度再改進、加強版及設計多元化遊戲玩樂
時間這東西,身在其中的時候總會覺得過得很慢很慢;但當過去了,回頭看的時候,卻總會覺得過得很快,未來得及好好運用就過去了。
眨眼之間,2013年就要過去了。在此,來年繼續努力;從生活中不斷學習!祝各位網友有個愉快新的一年。

評分次數

人生如夢,想聰明一世,倒不如糊塗一時。
不知不觉2013年一眨眼就过了。
这一年我从medical ward换去surgical ward.
虽然那时真的过得很不开心,因为新环境,新朋友。
可是在那儿的一年学到不一样的东西,见识不一样的人际关系。
在这一年认识了很多的新朋友,出席了很多同龄的朋友的婚礼以及她们的孩子的生日派对。
开始学会了以前不会接触的事项,如:参与准备生日派对的布置以及水果的decoration。
希望新的一年会有所改变以及准备自我增值。

評分次數

2013年都吾知自己做过D咩就到佐最后一日了
讲回顾真是吾知从何说起
顺利么?又不是那么预期中
困难么?又总算过渡了
但隐忧依然存在着
我唯有依然期望船到桥头自然直
解决到嘅问题,不是问题
解决吾到嘅,烦恼又有何益呢
Let it go ,Move on
條骨都無佐lu
2013年最後一日了, 在"公仔箱"呢一年都過得很平靜快樂!

吹水區上半年比較起下半年的確人流少咗, 希望新的一年大家努力, 加油!

預祝各位 新年快樂!
型 英 帥 靚 正
2013年賭波輸掉二億 , 期望2014年贏取四萬億

我觉得需要再继续调理好身体,甘样先至可以出国旅游
首先係呢度預祝大家新年快樂, 身體健康, 工作順利, 心想事成!
感謝各位樓主起呢一年來既辛勞, 帶給我地無數既歡樂和相聚交談既機會, 又可以拿tvb錢升級。

回想一年前, 我剛開始在這裡吹水, 當時既熱鬧程度係現在無法可比既。
當然, 百業有興衰, 吹水區都難以避免呢命運。

起呢度我想提下兩位靈魂人物:
第一個係陳生。
我敢話如果冇咗佢起度吹水, 呢度一定遜色不少。 吹水區應記佢一功! 獎勵論壇幣1億。
但係佢不時調戲肥貓, 令到肥貓忍辱退出論壇, 犯下大錯, 吹水區應記佢一過! 罰論壇幣1億。
第二個係貓貓。
如果用風雨不改黎形容佢, 應該係貼切不過。 一年365日, 佢每天都黎同我地吹水。 佢對吹水區既貢獻和付出係無人可以替代既。 應記一功。
至於樓主, 唔係奉承, J神兄既付出有目共睹。海賊既出現令吹水區熱鬧咗起黎。
當然其他樓主付出大量既時間帶給我地歡樂,我地也十分感激!

要改善既地方一定有既, 最重要係樓主要在家。  如果唔係, 吹水既客人來到,做主人既郤不在家, 難免有些冷清。

最後再次恭祝各位新年快樂, 心想事成, 開心吹水!

評分次數

首先係呢度預祝大家新年快樂, 身體健康, 工作順利, 心想事成!
感謝各位樓主起呢一年來既辛勞, 帶給我地無數既歡樂和相聚交談既機會, 又可以拿tvb錢升級。

回想一年前, 我剛開始在這裡吹水, 當時既熱鬧程度 ...
pknoface 發表於 2013-12-31 09:57 PM
肥貓
型 英 帥 靚 正
諗起2013..
好不幸...陳伯既恐怖,嚇走左肥貓=(
有時好羨慕貓貓佢可以一年365日你度吹...........水
而且2014我一個計劃..開P0ST吹水,想挽回番一些些的熱鬧
十年一刻,一路沿途,感激有你
LET'S GO,不到兩小時就到2014年
2013年很忙~學業~家族~事業~一團糟~
希望2014年可以順順利利~
有多一點時間可以上來水區~多吹吹水~
不過目前的計畫~
應該不行的~
要轉工~要準備明年畢業資料~

不過一定要跟大家說~新年快樂~
天天開心~
奖励太少了,如果更多就更好了,谢谢
諗起2013..
好不幸...陳伯既恐怖,嚇走左肥貓=(
有時好羨慕貓貓佢可以一年365日你度吹...........水
而且2014我一個計劃..開P0ST吹水,想挽回番一些些的熱鬧 ...
o0月 發表於 2013-12-31 10:05 PM
肥貓 唔係嚇走係佢要結婚.
型 英 帥 靚 正