返回列表 回復 發帖
... Hello Ken

too sleepy .... after heavy meal
fls125 發表於 2018-1-20 08:06 PM
125妹妹好耐冇見咯. 呢排好嗎?
掌門  晚上好

幾時擺酒
CC517 發表於 2018-1-20 10:50 PM
E生早晨.

飲酒本掌門比較少啲. 飲茶又如何呢? 如果E生有興趣既話隨時可以上黎武當架.
滿月酒?
BeiDouChef 發表於 2018-1-20 11:21 PM
邊位請飲满月酒?
掌門  傍晚好、今個星期回暖咗、早二星期凍到隻狗咁、成聶氏零下三十幾度、都唔想出閂口。
隨意1678 發表於 2018-1-21 06:08 AM
隨意兄晚上好. 我呢度呢兩個星期既天氣都暖返啲.
美國今個冬天聽聞到處都系大雪同寒潮吧?
lhy92725 發表於 2018-1-21 05:33 PM
貓貓早晨.
前幾個星期比較冷. 現在好返啲咯. 听聞近排好多人病.
Ken yo man !

BeiDouChef 發表於 2018-1-21 10:00 PM
大廚兄早晨.
各位朋友早午晚好. 又要開始新既一週咯.
125妹妹好耐冇見咯. 呢排好嗎?
pknoface 發表於 2018-1-22 08:50 AM
Ken ...

...having bad flu recently

how are you ?
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥

breakfast  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Ken ...

...having bad flu recently

how are you ?
fls125 發表於 2018-1-22 09:53 AM
I am fine thank you!
take good care of yourself. hope you recover soon.
掌門下午好
外星貓E生
美國今個冬天聽聞到處都系大雪同寒潮吧?
lhy92725 發表於 2018-1-21 05:33 PM
仲有大流感
掌門晚上好,今晚又要去賞月晒月光啦?

Thanks Ken, taking more fruit & some supplement too
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大流感我呢边都听闻几犀利下
條骨都無佐lu