返回列表 回復 發帖
掌門早晨,多謝13000帖獎金
nikon-d7000 發表於 2015-2-4 10:58 PM
Nikon兄唔好客氣. 多謝你支持就真既.
掌門今晚甘得閒啊
條骨都無佐lu
13326# pknoface
不用客氣,應該要支持的.未知生意如何?有否打算發佈一個統計表?
老影迷 發表於 2015-2-4 02:43 PM
老影迷兄, 到回你這帖止, 暫時有以下既朋友購買咗金幣:

參與者購買號碼購買金額頁數倍數奬金
BeiDouChef55000000881

chan200308105000000881

lckiong85000000882

tomlin82025000000882

lhy9272595000000882

mycheung.8105000000882

o0月115000000883

fls12575000000884

craig168195000000884

CC5173500000884

chowold2135000000884

Andy.y115000000886

老影迷15300000889

掌門今晚甘得閒啊
lhy92725 發表於 2015-2-5 10:57 AM
未得閑架, 暫時上黎吹返兩句先架咋. 涼都未沖架.
甘凍,吾使冲啦
條骨都無佐lu
轉軚? 點會轉軚架? 大快活黎咗新既靚女侍應咩?
pknoface 發表於 2015-2-5 10:44 AM
因為小強估 大快活!! 萬歲爺話小強再估中一次,命令佢要開香檳請大家飲,為左令小強再次估中,萬歲爺就話去大快活囉!!
未得閑架, 暫時上黎吹返兩句先架咋. 涼都未沖架.
pknoface 發表於 2015-2-5 11:04 AM
武當ken 晚上好, 仲唔快D沖

型 英 帥 靚 正
邊度有香檳飲啊
條骨都無佐lu
邊度有香檳飲啊
lhy92725 發表於 2015-2-5 12:16 PM
浴室
型 英 帥 靚 正
好香艷啵
條骨都無佐lu
ken ~ afternoon
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
掌門應該訓佐了
條骨都無佐lu
好香艷啵
lhy92725 發表於 2015-2-5 12:44 PM
俾掌門沖涼用
型 英 帥 靚 正
用香檳沖涼甘豪門?
條骨都無佐lu
我買1號金幣.

pknoface        4 秒前        TVB 5000000 元                積分轉出