返回列表 回復 發帖
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半9 s5 C7 o4 m, s  Q
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半www1.tvboxnow.com; ~  m; a1 P, d  D+ \! Y$ v
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...
0 G" Y3 f7 b# E7 ]- h3 W# ~公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
" O; y: b7 Y. D& P1 \, P6 S好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' X1 E$ R& G$ E$ ^6 X: p0 b9 R" b- B8 m
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" A* w( N) R9 k, q& t
蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......www1.tvboxnow.com  t2 j' x  }5 \$ |/ G; E
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
) z4 w' _! P3 p9 J& ]' Umnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
/ ^" B6 L# ?6 @& f1 u! J
: T( V3 S, {( O6 Q7 ~- {) x! s
自食其果
0 P3 ~. t% W# TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ a) \% b; a2 {
哈哈,好吖好呀,我都贊成...
  Z% l2 a8 l" i& ?# N% y' pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* t  l7 A  \* O/ Y: k+ b/ w
自食其果/ |9 r' k9 s1 O+ D" [, D
大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
, G+ L: p# b, W
係呀,自食其果,好有教育意義架...... m, h* m# P- ~& r7 {. d, B

& [: c4 m1 `+ O3 ntvb now,tvbnow,bttvb
8 _; `2 S+ W- j6 q! _8 \& G* WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
$ `6 }4 _" u1 h" G$ n0 r大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
: N: E8 \  M7 Q4 ?0 L% x5 Q' @
養不教,父之過。慈母多敗兒
# U8 C7 @) b1 {3 q5 V9 Fwww1.tvboxnow.com養不教,父之過。慈母多敗兒
( w1 B' W, B+ E6 @mnb1123 發表於 2014-10-10 12:24 PM
: J* m" ]5 d8 U
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 G. m8 E( F" E! Y
好采我爸爸媽咪唔係咁教我啫
$ d6 }0 a2 T, {# fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
- q! a5 J* U, j
! T# P& z8 g  b' s4 T- I+ gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 V% e' L7 G( S  h' W9 X杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
# F* K1 e6 S  V5 J+ Jwww1.tvboxnow.com可以www1.tvboxnow.com4 ~# I* x4 o& F
4 S, F5 I+ ~8 U0 o
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?
2 J# J8 ~1 s% Q, L1 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔會tvb now,tvbnow,bttvb: |3 l: G2 F( f4 Q

$ Q$ `$ O  L4 s9 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會
* E7 ]/ ?2 N3 O4 btvb now,tvbnow,bttvb結為夫婦
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?- t6 K5 p) ~& t) g! _/ l, F% X
可以! Y, ]8 h  v( [7 _
% P; V5 q1 c3 M. k( ftvb now,tvbnow,bttvb5 m% ]& Z2 q* F0 W4 T9 b8 [
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [
- Y# |$ M1 t/ F$ S9 d4 Rtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p1 x% h/ {: O5 j5 {$ S, i/ r: v% [9 J- ?2 ~& k3 {4 U8 v5 m
: h4 Q' A0 J7 }# ?& @: |8 J" o5 D+ `+ Z! r6 L6 q* t+ B, S0 p
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會) F  W" |5 W0 s% T4 M) H& _' t4 q& j2 A/ `7 R: g0 h
成為情侶TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; T2 Y. S3 |& M0 s3 r/ c' @
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 K. D5 |) `% M& d
幾好.. 同你比嘅sample一樣! 不過呢個唔係我想要嘅結局... 我想丁一元唔會死, 佳期醫好佢, 咁可以比人知道佢嘅醫術高明.. 最後佢地結為夫婦一齊搞好尚春堂.. HAPPY ENDINGTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& i7 ~  p3 N) J# x
0 N' h6 S2 s! J2 \, x( N) _
+ z( a* J0 Z+ L! `* Q, z6 j2960282  c5 s$ t0 u5 A9 v( o) E9 I* g
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...tvb now,tvbnow,bttvb# y4 _3 j8 m5 S$ r2 c: P
leekwoklam 發表於 2014-10-15 03:45 PM
4 \* _' h7 g8 ~# ]9 G
www1.tvboxnow.com( F: k3 {+ Q: x' l, Y3 T
咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲tvb now,tvbnow,bttvb8 R& A: C+ M7 K2 m* o; k

8 y& U4 Z( C; }0 o' d! ^- Z/ n公仔箱論壇想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔抄人.. 唔知你地有無同感呢?