返回列表 回復 發帖
越狱如果不是女主角怀孕,更好睇!
www1.tvboxnow.com$ N/ g! Z! U& n) v5 I$ e2 ~& |- m
* q2 c* h( f) |; d4 L1 Y6 y# t+ }tvb now,tvbnow,bttvb朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........www1.tvboxnow.com9 `- X" \- V# ]: G, F  o
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
" S9 B5 w4 g& r公仔箱論壇公仔箱論壇, _) W$ W: H/ M, V# {6 q2 D6 |- F
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水! C! x9 z+ ^, [, B" |6 p
Sicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
www1.tvboxnow.com8 p/ c0 i5 w. n* S9 g: ~2 c

+ M  S% Q( w" M" M+ b0 k( R. i$ `咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
! V9 d1 N' Y+ a! t% D& N
唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 V* S" l6 v& Q! h8 j7 e
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
公仔箱論壇8 \2 D; G2 `+ g# w* y- g

! s1 ?0 U( S* C) N* e! [tvb now,tvbnow,bttvb話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
叶细响是重犯,为什么从囚车下来时不见他带手镣脚镣呢?
# R, |% d" V5 U; m2 F, ?+ w  o) E- UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2954355公仔箱論壇! X* X! r& x' ^
咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。
! m. r' w% B3 ?* U0 g0 cleekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
" `. r/ U* z# Y係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
) o) ?: \2 ]" O$ Q: u* ?公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb' B+ @6 _" o% k0 R! X) u2 H6 _
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架1 L% P3 Q5 \8 `3 J* T5 x
大文細佬 發表於 2014-10-8 12:32 AM
: v- M7 _5 ^; n; d% n  M# g公仔箱論壇- ?6 l& \, s8 ]: C" N
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ D8 w$ Y- O+ z
咁正!
" f8 x% c; y% r) P. Fwww1.tvboxnow.com就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
- ^' `# {8 S4 l. ]係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先/ V6 ~- S$ p/ a8 |& z
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
www1.tvboxnow.com0 j2 _7 x8 [! Y7 |; K9 g7 Y
上游咁嘅性格或者仲討人喜歡呢......
www1.tvboxnow.com; Q0 {' x& R7 s* ]/ ]$ \
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
* m' z& H* _% c8 q3 n公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
3 _2 O& `3 Y2 z# V: ^7 Ewww1.tvboxnow.com公仔箱論壇- }$ s, z$ @, g+ O- J, K
我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
公仔箱論壇$ ~# _+ t! C; C7 o6 `1 ]+ f
7 f& T+ I, `- B  `$ E
# y+ }; i7 e, E, }2 c) NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁正! www1.tvboxnow.com7 G* e, q6 ?4 f
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
' b) N  H+ ~( c# n3 P公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
9 B' n: g2 f( j  qtvb now,tvbnow,bttvb
" s7 u! X/ l: S: t* L公仔箱論壇有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?
: I, _8 a, j# z$ ]4 utvb now,tvbnow,bttvb% ]+ [) p" ^) c3 ~
另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, 感覺上好奇怪!!
0 m2 m' C$ R8 g6 m$ y0 x' b$ X同埋硬係覺得徐子珊本身個FEEL唔似做懲教

評分次數

• timmaxsing

本帖最後由 leekwoklam 於 2014-10-9 03:05 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 y7 H) b- _8 v5 l4 z; w

* |  ^) X$ P6 z0 |! o: ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
www1.tvboxnow.com3 B/ f% ]9 p! S, U8 Z5 t
8 X; Z8 |2 O: ]8 c" n
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業www1.tvboxnow.com. }5 T2 |( ]& D1 {3 |
大文細佬 發表於 2014-10-9 09:24 AM
" b: c7 s+ J9 C6 p, _3 n$ iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% f9 M1 F+ {6 S$ d
咁你有冇慫恿個friend好似朱小姐咁去選美啫?www1.tvboxnow.com! X4 j0 N, T5 _5 ^" _

0 ~; J7 Z* R& H$ a/ \4 j西門菲莎大學好似喺溫哥華啩.......

" W' z4 z/ D2 H; p% A* g1 wwww1.tvboxnow.com
0 w6 U/ m# B$ s6 t. Y- n+ y/ D* Bwww1.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb% |( Y9 x5 H. ]6 _/ \. x7 x
如果有興趣番睇Auntie Ally粱琤成名作黑貓2部嘅會員可PM我,小弟可比到啲資料大家參考吓。
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?
  U8 G% X$ L5 ~9 V* X1 ]  a  `
. Q4 s: ~' Q* M7 D8 h" b8 A1 a! Utvb now,tvbnow,bttvb另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, ...4 A9 _' U- `3 [' I4 p
tycn3320 發表於 2014-10-9 12:07 PM
9 v3 I- c$ @2 s; u& uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www1.tvboxnow.com  ?4 o; A- J0 b  @
其中一個原因好簡單,唔加愛情線就好難拍足20甚至30集。