返回列表 回復 發帖
越狱如果不是女主角怀孕,更好睇!
* U+ J5 s0 i; V
" w) R  L$ g7 [" J) `www1.tvboxnow.com朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........
8 Y7 W# i9 ]3 l( ]7 x* OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
( |: f8 `) H& ~0 R& G- oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 V( @3 ?, ~% A. G, ~% e9 v+ w
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水
! |3 w" a% O1 _2 D% r$ f, ZSicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
0 u7 o; ~; n: R# C) c! c% P1 ?tvb now,tvbnow,bttvb
* o0 R- z2 o" D+ {1 L# Ewww1.tvboxnow.com咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
- x( \  N5 q" V( O5 k) Owww1.tvboxnow.com唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?公仔箱論壇2 y+ Z# p# Z- ~( J' S+ c
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
/ O1 G; ?9 Z$ f; C公仔箱論壇公仔箱論壇- B+ g" F, a5 B+ e" l/ l: J
話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
叶细响是重犯,为什么从囚车下来时不见他带手镣脚镣呢?
% v7 K+ f$ `$ p2954355TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 v& o1 _% \# \% r6 A; ]- I
咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。
& U2 C* X4 A; x" x7 bleekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
公仔箱論壇; U* Z& f; I! T
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
3 e7 ]0 o6 }3 S& T

2 h+ r4 l% g' f' l6 K% c& a公仔箱論壇佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架tvb now,tvbnow,bttvb% J$ g6 R1 Y: j4 b8 z% D( |  U
大文細佬 發表於 2014-10-8 12:32 AM
tvb now,tvbnow,bttvb4 Y1 ]6 b; b- m. Q) Q

7 O& ?9 k# {8 R* i公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb9 V4 b" R/ e. C% Y& o5 f1 `4 R
咁正!
- h2 g6 Z6 U/ f9 t8 C7 \8 `2 F公仔箱論壇就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公仔箱論壇) R/ ?, p* f- o- z* W! T
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先公仔箱論壇, @' L2 N! R" q) [7 d; K
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
2 p7 f  v% A4 q" sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。上游咁嘅性格或者仲討人喜歡呢......
1 Z1 ?. v  }$ M$ V7 Z' Mtvb now,tvbnow,bttvb係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先公仔箱論壇$ y5 E. `" H! u' Z9 C
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
7 h* K) R: B6 w- n8 h* R1 etvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 k1 [* t; L4 g4 z2 j, d! _" p
我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
, L" Z0 h" z7 ]9 P# b

: J! V' B  C% ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2955088tvb now,tvbnow,bttvb0 [8 K9 p# w% ?
咁正!
, @( V5 M, {( K  z4 h0 N. N' P就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
- F% M1 y3 M% v1 h' ^' Hleekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
公仔箱論壇% l$ C8 e' j7 ~
公仔箱論壇8 k7 e& I: K4 s/ y
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?
. z% h9 H  f& q" Q) V) k; s; R
  \0 ]+ C. B$ j/ Jtvb now,tvbnow,bttvb另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, 感覺上好奇怪!! www1.tvboxnow.com0 c- V$ T. k" ~7 `6 G4 F# X  h
同埋硬係覺得徐子珊本身個FEEL唔似做懲教

評分次數

• timmaxsing

6 @# C0 @4 w; B. Xtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇( U0 N& o+ a- v0 h) n
9 j( o; ~" H  ]7 A1 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇7 P# l! [( t' M  |' t4 Z  m
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
! c5 r1 J6 ^; f- H8 W: B大文細佬 發表於 2014-10-9 09:24 AM
tvb now,tvbnow,bttvb# a7 t4 {+ K; o. B, W" D

M3 M2 _& m8 T# x, Z2 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁你有冇慫恿個friend好似朱小姐咁去選美啫?
5 @1 J; m6 j" R- X
; _" P% p0 h  ^& pwww1.tvboxnow.com西門菲莎大學好似喺溫哥華啩.......

8 ~& |& P" P" Y3 Y# E2 ftvb now,tvbnow,bttvb
4 L& r/ P8 o. s  Otvb now,tvbnow,bttvb
" `% p3 Y# f6 f0 r. G* g' F1 J% A公仔箱論壇如果有興趣番睇Auntie Ally粱琤成名作黑貓2部嘅會員可PM我,小弟可比到啲資料大家參考吓。
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?
+ x: X* e! H- ~tvb now,tvbnow,bttvb
3 ^" i4 t/ D! P, tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, ...tvb now,tvbnow,bttvb0 R- R9 d$ `! u! J
tycn3320 發表於 2014-10-9 12:07 PM
# n  [  x; d* `" o" X5 `4 R" f( ~
# D" ^4 N$ g* ?- q5 b/ u7 f2 e其中一個原因好簡單,唔加愛情線就好難拍足20甚至30集。