返回列表 回復 發帖
* C8 P: U; F1 U7 T$ ntvb now,tvbnow,bttvb
% ]4 P  I7 T0 H3 T" w( p( l咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!www1.tvboxnow.com  d- O9 {) a) z# }6 D: v2 R) y" G
大文細佬 發表於 2014-11-13 01:52 AM
4 U# k( W4 }, `+ y4 ttvb now,tvbnow,bttvb
( j9 H3 n6 y# t; Y話時話,周星馳拍王祖藍好唔好睇呢?
3 Z9 X9 q; w$ Y* I9 r/ Fwww1.tvboxnow.com但呢兩個食腦人行埋一齊机會好似唔大,實鬧交。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-14 03:17 PM 編輯 公仔箱論壇2 t0 H+ K0 O% g/ M* I$ X0 u
8 n9 _$ a9 s% ?( F
tvb now,tvbnow,bttvb) l0 u3 A/ [. h( a

) h% }! a4 h( p. f) ewww1.tvboxnow.comlamlam賣廣告公仔箱論壇0 P! M/ X: u1 N6 `" m0 L0 {
大文細佬 發表於 2014-11-13 01:51 AM
tvb now,tvbnow,bttvb6 F3 v% y! M+ M1 T  p

; A: u2 L1 z4 V. l7 g( ~公仔箱論壇哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。
6 q/ T! D" X( t1 F1 A細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?3 a6 K5 @, M8 N  S, i0 w5 o: H8 S" O
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 M1 Q8 }1 u5 b2 Y$ D/ o! ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)tvb now,tvbnow,bttvb- l/ r/ c; E& O' O

7 c6 W9 S0 i! h. `$ Etvb now,tvbnow,bttvb2979866# k4 L' H, N6 E, q
7 U7 N9 ~' B- G; @7 {$ X! vVivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。) w9 ]$ N" g' @
www1.tvboxnow.com' E: W) d( |8 _6 R4 S
; U' [4 d. O' m我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...
3 g  C" v3 m$ X( Z7 a& P! J6 ftvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
1 q! r* f/ n6 Y  |9 ~6 v& g
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 P; m$ s( V: e2 ^$ n4 _1 J9 J* H& j
我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
3 o7 m! ^* q4 H6 J) ?  Mwww1.tvboxnow.com2979882. w0 c* ]% ~) E/ J( f& Z( g- m
哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。' K( A7 O/ S% W2 Q8 b2 I
細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?# _4 {9 l, `9 v9 ?* S2 J& {5 A

; P7 k+ q+ D8 b, Z' L' w/ l6 B0 Htvb now,tvbnow,bttvb我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...
6 B, r4 w; J7 L2 t6 i& Kleekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
* z! V' K, m7 {% A* g公仔箱論壇
/ o& e: j# B; i3 d& xtvb now,tvbnow,bttvb我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)% a7 V6 C' r# h
Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
, n: _& M; \5 E' _0 Qtvb now,tvbnow,bttvb我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( C
. P. a; g9 w# N; E7 v2 Cwww1.tvboxnow.com
...
" A/ o& s/ ^: _4 i9 l8 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
www1.tvboxnow.com1 e' a3 t( g( a7 @& V
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
/ S5 h7 @& j- WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 |5 Y4 L0 ^5 E  J. y! GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
tvb now,tvbnow,bttvb6 G$ L; O0 W* }# B3 D

3 B5 R% l' W7 Z% K- b我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插www1.tvboxnow.com8 `* n1 f3 G! Q9 ?* J  `% d0 j5 s
大文細佬 發表於 2014-11-14 01:54 AM
+ e, f1 d. z: B- Rtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb; {2 M8 h- c: Q5 u1 g
呢場直情失望添啦,事前啲演員仲吹到幾咁好睇同精采,我都係覺得《愛我整榴槤》好笑啲。
; a) h7 p7 @6 ?4 m2 B4 i0 vtvb now,tvbnow,bttvbwww1.tvboxnow.com* E" Y1 V0 G) b. w6 R
/ a6 Q8 ^' S% d+ Gwww1.tvboxnow.com如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐tvb now,tvbnow,bttvb$ \& @4 ?% O, w5 r" M9 g
mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
tvb now,tvbnow,bttvb) g" u2 h) x2 i! A, L

0 M2 W6 S5 C( b) ?' \係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。& t: e* l$ T  x  n

2 q  P* o+ Q, m9 x# Ewww1.tvboxnow.com
1 i! p. _4 L" b. N' E' Ftvb now,tvbnow,bttvb喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲時我見啲外國人都幾buy呢類「火療」醫術咁噃。
tvb now,tvbnow,bttvb; F1 o7 ]' W, t2 s; A: q, ~' s1 ^( _
5 F  T7 j% z* C
我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 f# L& R5 Y- r& w
大文細佬 發表於 2014-11-14 01:56 AM
/ y+ V- }5 x& _6 ^. @. q! u

9 P- ]/ |; }, C" Ntvb now,tvbnow,bttvb係呀?
. |$ ^4 X! C& A& S( e: h8 Wtvb now,tvbnow,bttvb咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* y3 L7 A) `2 D/ I. Z, B
公仔箱論壇/ \6 Z" |  I: C
另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢?
  E& B+ k$ i* |, a: a* {如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
9 X6 \/ m3 e3 R+ D8 X3 S& Y" Z公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
1 z3 N0 p- W) a; M/ N# p  \" ]tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb5 g8 F$ W8 ]7 j" s0 v6 A5 j4 z- y
咁得意我都想試下呀
5 ~# U+ H1 h) N2 k! T公仔箱論壇6 v1 p$ p: x- k
係呀?
% f" o' E6 v0 v6 e8 rwww1.tvboxnow.com咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 U/ v8 L+ O! H  z4 p

: m* i& Y* L/ [( Q/ `% g公仔箱論壇另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? ...
' ^# p. C$ ~4 |3 X  ^/ I  ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: f# p0 Z9 d6 u
3 w! ?. M8 G" [- b- e
祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
0 C7 }  [* Q7 |% C  b. Htvb now,tvbnow,bttvb& y$ K8 S* b+ Y5 V: w% b; ^
咁得意我都想試下呀公仔箱論壇& Q/ F# ?5 P% Q5 ]9 C! O0 v) Y
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:23 AM
; d  ?% Y) T4 ]6 L( H5 z" y5 T
自己玩拔罐好危險架喎。
有高Manager參與確係特別好睇。1 A+ h; }. ~7 m
玩《華麗明星賽》一幕雖然短但都令人會心微笑。

* J' x' B3 C" z: B; v6 ltvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇- F9 b. }/ T9 w. m
www1.tvboxnow.com+ \0 Q8 Z: W/ |
自己玩拔罐好危險架喎。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 R2 Z6 k4 p/ D4 D
leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
& c& V5 ]' T' ~: }1 ?
舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
+ d8 z( Y6 d( i. H9 I公仔箱論壇舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷5 f% U. l! z" `
mnb1123 發表於 2014-11-15 12:43 PM
( d: X/ O% b  U  ?6 {) J公仔箱論壇9 L$ Z0 l! ^, l& y, M
係呀,真空嗰隻我都幫屋企人做過,幾方便又安全。
# Y! Y8 Q% D* h- P* D% `. h% Bwww1.tvboxnow.com
$ n  K7 G" }5 ^% ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。
* s3 X. j! S1 K公仔箱論壇2980492
6 O6 L" G: e% |% W- L' y( h' Dwww1.tvboxnow.com公仔箱論壇+ D; Z4 R2 ^; k' d. y3 R2 e& a8 Z- a
喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...
0 ]) |* G3 F. P. M( M7 Lleekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
: N. q- m2 e( r) G有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。5 v. W  E  d- A* V$ }( X' T
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細