返回列表 回復 發帖
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
9 ~! q5 Y. A5 [6 W1 ^; P! E2 u6 O+ X公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-5 01:41 AM
tvb now,tvbnow,bttvb# v% y' {% J' F" w
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
  z8 s% V5 X& y) z6 V) o公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
7 A1 H/ l! A& w7 s% T
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* r* H" u2 [- s
真係?呢個會好啲嗎?
/ V: U( o! E# P3 n" u9 k; L" Etvb now,tvbnow,bttvb2974113
5 m, y& A6 N$ o  ]+ p  E0 _www1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
! h: U+ [3 O: Y5 w7 Uwww1.tvboxnow.com我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
; O& l/ L/ u. b$ J  R) ]
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。公仔箱論壇% z* C) m4 h1 e
4 u5 D+ x0 s) U+ D; c+ i2 x; s公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-5 12:43 PM
公仔箱論壇% b1 \$ I. Z% F$ v% O
/ U, j2 R7 x* V, Z
總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
+ I- V: W7 H! H' K3 L
+ J5 U5 W1 V! X$ H8 i' R9 L' b- Xtvb now,tvbnow,bttvb
; M3 B7 Q; U5 o1 C+ ?/ D

3 ^/ x0 E, V/ |" f* n; rtvb now,tvbnow,bttvb總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??tvb now,tvbnow,bttvb( o+ v2 E! p, t/ Y
大文細佬 發表於 2014-11-6 03:26 AM
公仔箱論壇: A% H- ]6 ~( Z' s7 P3 e$ \) B" @
' }8 l( l8 D9 h& `. S
& v/ y' X  f" v

. s2 L3 K" s0 H( ?7 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。www1.tvboxnow.com2 Q7 p6 j  C, E

5 s9 u1 n4 P; T7 l公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb3 P7 T) F7 G3 Q' K5 P. s3 s
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-6 03:21 PM 編輯 www1.tvboxnow.com% Q, [7 q! c, o" Q9 R
tvb now,tvbnow,bttvb" l6 q& D- o! H
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。公仔箱論壇6 L. Z! t# V# N1 E
www1.tvboxnow.com9 n/ T4 i9 b! M3 _
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。公仔箱論壇3 Q7 }( K/ _& w* [
mnb1123 發表於 2014-11-5 01:26 PM
% g' {! d2 l& a5 w; v6 r4 Utvb now,tvbnow,bttvb8 t  o4 R1 `& }5 O- s
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
7 L& O4 _; w6 N; A6 C' o0 m
4 ^4 `8 d0 e& M/ N" f8 s& T6 x% j
% ?4 l- n$ v% o) g
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?  Z: g5 p$ Z( N0 L- T
29756675 }8 e1 T! e" ^& s" t2 d
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
" `. H7 G) c; S; ttvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb8 }0 H' Z& m0 r3 x  Z: O
傾少少的傾面無咁難睇,但正面就真係頂唔順...
* p- j/ d. T  Z3 y9 Y- L4 W$ `明明本來好地地個樣,做乜因為髮型搞到怪咗...
, r2 C' |; g+ w, v; j" V2 @www1.tvboxnow.com中間界呢類留比其他女仔啦.......
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
- x; `/ t- s" h" w

; Y0 g, |8 e+ R9 W9 E! Q2975628TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 }5 O: w. T# }  l

* X) g  c) p) B1 C4 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。7 Z( L7 D  _6 ~! m" j; c( z
- I" s+ K+ v: Awww1.tvboxnow.com2975672
  V1 Q2 r! M4 D# P; }公仔箱論壇9 d" S) }& t0 L! i. X# P5 c
leekwoklam 發表於 2014-11-6 02:51 PM
# l/ D. T( _7 |7 Q) p" Qtvb now,tvbnow,bttvb
) X: P3 [2 Q! j* ^0 L4 [( H0 f公仔箱論壇我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。
; M6 Y# L6 G' ^, \2975646
4 f7 _1 n! n7 h6 A- }  s+ T1 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:11 PM
+ a' g( r5 v  }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- Q' g8 }+ X/ V4 ^4 P% L& @  x& e
袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
$ s) z; [! m5 p9 G公仔箱論壇
& W% ~4 k# g$ [  e" u1 N$ ?3 E公仔箱論壇髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
2 z% _0 x6 q+ _- i; G$ E3 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
$ d% U' B9 g1 C) v6 f

, {; o  h; c/ c0 xwww1.tvboxnow.com
) h8 K  T, z+ h  }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
9 \* {! ?8 _3 l* z% ~! C# N3 T如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

# a2 K( u- f1 i  i  MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- g* `, n0 Z7 P3 t4 v: {公仔箱論壇我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  G6 B2 L) O) ^/ \
大文細佬 發表於 2014-11-7 02:20 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ N. [. M8 B0 K) D
你舉呢兩個例貼切非常,登馬明同定欣唔抵。
公仔箱論壇( s7 n% w, c0 f7 x1 b/ _! W9 N
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ i7 s( b& V. Q3 F( c5 x: n
tvb now,tvbnow,bttvb2 ?: z- J# x4 C6 g  y4 K
髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 _- P- y4 C4 L+ ?5 f' k
如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系《飛虎2》點同嘉欣BB打。   ...
5 F8 k1 `8 [! o+ F- _- S$ P公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-7 12:27 PM
公仔箱論壇6 M: z2 Z0 O, \2 D7 G. e1 |4 h
係呀。「丁漫姿」鬥BB真係萬分期待,但要等到第10集,頸都長。( |  n5 C; f1 M" a& S( s$ w" V

" C0 U( i/ }- K! Q1 r! M5 nwww1.tvboxnow.com
1 @; w( B" l8 E- `$ `% t" Q2 [公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb) d2 a9 a9 E  b/ [
袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
$ f. B) I# M# _* c- \大文細佬 發表於 2014-11-7 02:24 AM
% s6 }4 l( B0 ~4 y; R公仔箱論壇袁小由比蔣元夾硬「的」咗入德利佳做IT嘢囉,算有關係。
$ s7 C/ o, ^: Y& ~7 qtvb now,tvbnow,bttvb
. z, ]% S, b. E- ^: I# OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
又有得睇李佳芯,開心。
* }# D' ~* w" @9 _3 ]0 Y9 c! d+ qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# J3 b7 G6 v4 S/ u# g

" P) J7 C# z; [9 J/ x公仔箱論壇