返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。, x7 m% A/ O9 Q( x: x0 B& n
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: c: W- G2 o% X: p, U7 E1 s; |. N
( q7 u6 Q) o: W8 f' B0 j" T% k公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
公仔箱論壇& l3 d) b: i1 X( V8 W7 g+ z
www1.tvboxnow.com' z, ~4 E, B6 N" r' ^
唔似地球人...
8 K6 ?4 }$ ~% E' i5 \
8 g  u& h! I& C/ u9 [/ @7 `4 J唔似地球人...
) C7 y8 Y! F/ z! m% }2 B1 t大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* e  f5 i0 H3 }
即係呢隻囉。6 }6 ~8 S( \/ n& K8 o% F! ^3 Y

4 L& h' N" \9 ?+ W. D. J9 Pwww1.tvboxnow.com, b# B) \) N: d; t: r1 K
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。www1.tvboxnow.com3 R* H4 V: g4 o1 p1 k' ]
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
) T/ }* D  i0 i/ P3 L: Uwww1.tvboxnow.com即係呢隻囉。
$ j1 I0 e) r; m0 r9 ~3 y$ Y7 _9 A0 R5 T2 f
) r: X" b+ |  ~# u8 E7 ^$ H. _公仔箱論壇唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ S# P+ P, h4 k5 P
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。tvb now,tvbnow,bttvb& [2 _0 K! C0 w1 C: u- v# j0 p3 e
leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
tvb now,tvbnow,bttvb& l0 k( {+ }( |! F! p
& i1 X: z8 J1 L7 C
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
- ~4 N2 S& Z4 n6 V7 O- h9 v5 Jwww1.tvboxnow.com3 ?- R9 L5 s" R& v" L' m
2 w8 c4 X7 |: ~& t' J/ [( u+ I1 e4 F& h! Q$ z9 v4 x8 J5 w+ p9 F' |
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
! j4 G- f' S# R: utvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
. [# d8 Y. G; U% f$ B

7 T3 w7 F5 h* a, wwww1.tvboxnow.com係呢。2 |) e- X* f! n, J  S
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
8 A0 D) B/ x: t+ y6 h4 {
www1.tvboxnow.com7 p$ j4 x4 X1 w0 W+ L
細佬同大家按圖索驥吖。公仔箱論壇5 @+ Y8 F0 w" r6 I6 d7 v
tvb now,tvbnow,bttvb; ]& r6 X; c' q6 N/ c
又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 h3 Q# s- ]9 n7 ~& q  N! I
似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。
tvb now,tvbnow,bttvb- G2 F2 `5 i# d: U" E. B' I$ u
蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。
9 q2 {7 G: Z1 b( P. rwww1.tvboxnow.com因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
% k# v2 ]/ D; _% x: eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ v0 h9 W! o6 ztvb now,tvbnow,bttvb幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
' |' ~$ v: r: ?2 p* {7 Z( |7 R* a大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
2 w0 C$ n8 K! s) b& D  J似新疆少數民族女仔
8 Z, h& |( x# L* \7 t7 Btvb now,tvbnow,bttvbwww1.tvboxnow.com- `4 ?2 r( `- `+ e* j: x$ H7 r# R
係呢。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( _; q5 e3 T' o! Q  K
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
/ z3 }9 ], Z  R
5 Z# o$ l; g: Q/ Btvb now,tvbnow,bttvb細佬同大家按圖索驥吖。
$ G- y% w( H4 V: o0 v/ H4 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2980976
7 z4 K* t3 P2 z, Q. ]/ H/ ^leekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
7 @0 ?, Z( }$ W9 F( ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  v* q# z0 U/ Y$ J8 W! h6 d9 z. kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
tvb now,tvbnow,bttvb6 D# D* l7 u: m: X! p0 C
似新疆少數民族女仔) C6 \$ F# m1 ^
mnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
  J6 r9 J. z( S: ^$ ~" Kwww1.tvboxnow.com9 X2 W5 L1 ^4 B+ E% `, C+ H* f$ R' }
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
/ F4 ~* |1 [) x+ v/ l9 q9 Ltvb now,tvbnow,bttvb& W4 {  }% v& Q8 h
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...1 ~# p, p) A( s+ i; S/ y; M& O
大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
www1.tvboxnow.com, o8 f2 t' o) a$ ?* k; a
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
1 M0 X: W! V9 l
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
% A' R4 P/ c- @' V4 O2 @公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
  J; \5 F3 q- x* twww1.tvboxnow.com
( P8 B, t8 T1 ~5 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為佢地兩個對眼神似人
, m' \3 Z" z. J, z/ l1 D3 C% fwww1.tvboxnow.com公仔箱論壇& G! c( t$ {' n; U: M6 S
因為佢地兩個對眼神似人www1.tvboxnow.com* j! g% u% X8 N; q5 t# S
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 E' h9 V/ W' Z% ]# @) e# u
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
$ [# k& t3 e+ c5 J/ H* A( h# MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-18 12:38 PM 編輯   n( ^" o' Y7 ?) {/ x
3 W* w2 r$ d% }$ n* G3 t' v0 j/ n
6 t( ^' }# Y1 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* R/ j7 n0 M; [  k* G  Q3 w1 v你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, W# t0 b% l" C8 }/ p; I! F
大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
4 J/ J1 v6 g8 b! u$ ~/ y
有啲真係「騎厘」到呢.....
4 W- C% S" X5 s! ?9 b6 L9 |/ B. W
3 R& T4 _+ d* U: Nwww1.tvboxnow.com今年個三位都唔知點形容。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, n8 n% p! I! j- s; ]) k" S
寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「
8 J9 m4 n' a7 B1 }, S+ ]9 n  gtvb now,tvbnow,bttvb
tvb now,tvbnow,bttvb3 y9 r: |. v' ~& w0 w
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
. R& |/ d% w" x1 Q. M" u& Ctvb now,tvbnow,bttvbhea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...
$ [0 x. ]) T3 [8 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
2 j+ w6 s9 N, X- }; B4 @+ e0 ^# Ntvb now,tvbnow,bttvb係呀,由第11集開始追都冇損失。