返回列表 回復 發帖
我又要呀! 水晶, pm我!
free2penny 發表於 2015-9-13 01:47 PM
你要乜,路人唔係度
水晶週日快樂!
mnb1123 發表於 2015-9-13 01:50 PM
mnb 週日快樂!
本帖出現的人 除外........   他肯就冇問題
satoshi23 發表於 2015-9-13 01:37 PM
贸发局
水晶週日快樂!
mnb1123 發表於 2015-9-13 01:50 PM
Hello BB仔
你要乜,路人唔係度
Anonymous 發表於 2015-9-13 01:52 PM
你好似知道 D 野咁呀.....
當然知道,盲嘅都睇到
當然知道,盲嘅都睇到
Anonymous 發表於 2015-9-13 01:59 PM
真係聰明
決定權享我度
satoshi23 發表於 2015-9-13 01:42 PM
水晶 切勿咁秘密 唔該哂
型 英 帥 靚 正
共享TVB$38,000,000!
chan200308 發表於 2015-9-13 08:00 AM
你還沒有給1億我

~水晶之家~特別慶祝 活動

向/慶祝 1500 層

由 700 層 開始 向 1500層!!~ (New)

時間: 一星期  到 9 月 18 號 11:59pm (HK TIME)

** 由於反應唔錯 請衝埋 100 頁 唔該曬

因 100 頁 可能會到 1500 層

所以計算在內。。。

**意: 計算  由 700 到 1500 層

另外 到 1000# - 1050 # 有入黎每位朋友

每位將獲得 TVB 1000000 (暫定)

帖數計算 方式 1 帖 = TVB   100000 (暫定)

**到左100頁 到 120頁 有入黎既每位朋友

並必須講出有關恭賀說話將獲得

TVB 1000000 (暫定)

計算 / 派金時間為 下 星期六 , 日

另外再 有野加再補充

特別嗚謝

贊助 人:
                 Pedestrian_A    TVB 50000000 元

BeiDouChef    TVB 200000000 元

pknoface     TVB 200000000 元

詳情看下層 : 傳送門

** 本人擁有最終決定權

贊助 人:   

Pedestrian_A    TVB 50000000 元

BeiDouChef      TVB 200000000 元

pknoface         TVB 200000000 元

合共 贊助                      TVB 450000000 元

暫時 共派 TVB 62800000 + TVB 16000000 + TVB 25000000 = TVB 103800000

還淨 TVB 346200000

帖數 獎金 表

樓層獎金  

**本人除外 : 佔左 18 帖 給跟著出現既朋友

帖數獎金   

轉賬記錄 : 傳送門

樓層獎金

慶祝100頁道賀者彩金  

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

Try your best !~
衡向/慶祝 1000 層

由 700 層 開始 衡向 1000層!!~
時間: 一星期

注意: 到 1000 層 停

將獲得 TVB ?????

計算 / 派金時間為 星期六 , 日

另外再 有野加再補充

另 尋求 贊助 人  ** 本帖出現的人 除外
  ...
satoshi23 發表於 2015-9-13 03:21 PM
贊助 人
satoshi235 秒前TVB 50000000 元
積分轉出
都係唔好分薄大家既奬金好啲.
pknoface 發表於 2015-9-13 09:33 AM
可能只有一名得獎者
贊助 人
satoshi235 秒前TVB 50000000 元
積分轉出
Pedestrian_A 發表於 2015-9-13 03:35 PM
本帖出現的人 除外 ..... 你唔想要錢呀?