返回列表 回復 發帖
唱完
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-25 10:12 發表
真 怪 誕 呀 又 有 趣 你 望 望 公 園 裡
有 四 百 隻 雞 雞 喔 喔 喔 是 何 家 的 不 知 道

何 家 公 雞 ? 何 家 猜 !
何 家 小 雞 ? 何 家 猜 !
何 家 母 雞 ? 喔 喔 喔 ! ...
yam yam again again
原帖由 rrliew 於 2008-7-25 10:14 AM 發表
yam yam again again
再聽要...........................................................

給錢!!
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-25 10:22 發表

再聽要...........................................................

給錢!!
同nenek拿
原帖由 rrliew 於 2008-7-25 10:24 AM 發表
同nenek拿
同鴨仔拿
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-25 10:26 發表

同鴨仔拿
why
原帖由 rrliew 於 2008-7-25 10:29 AM 發表

why
你點唱, 你給$$$$$$$$

回應 sweet_cherie 第 369 篇文章

好耐无见,你好,只鸡仲未孵出来啊!
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-25 10:33 發表

唱黎唱去都系2首
俾乜$
好热闹啊..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
只鸡同只鸭系度斗嘴
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-25 10:45 發表
好热闹啊..
帮婆婆顶顶
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-25 10:12 AM 發表
真 怪 誕 呀 又 有 趣 你 望 望 公 園 裡
有 四 百 隻 雞 雞 喔 喔 喔 是 何 家 的 不 知 道

何 家 小 雞 ? 何 家 猜 !
何 家 母 雞 ? 喔 喔 喔 ! ...
好听啊~~
原帖由 rrliew 於 2008-7-25 10:24 AM 發表

同nenek拿
人地问你拿啊...
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-25 10:33 AM 發表

对啊...问鸭仔拿..