返回列表 回復 發帖
老大高明呀,10级以下者才能参加,看来你的东西还很安全呀.
原帖由 weeke 於 18-11-2008 04:24 PM 發表
我读快8转咯....
好辛苦练呀...!!
不辛苦哪得来世间财
原帖由 hahakl 於 2008-11-18 04:21 PM 發表

别酱。。。。。接招。。。。

cas.cas三倍經驗卡22008-11-18 16:20:46cas.cas雙倍攻擊卡32008-11-18 16:19:23cas.cas雙倍經驗卡42008-11-18 16:19:03cas.cas紅寶石3002008-11-18 16:18:40 ...
多謝先...除紅寶石,其他一律唔用住
原帖由 cas.cas 於 18-11-2008 04:12 PM 發表

我参加(係唔係一追過你就完結呀)
不是,23日我喊停的时候,转数高过我而参加者当中最高转数者
呵呵,终于500级啦,光顾着聊天,忘打怪了.
老大不如改下游戏规则,排前面既唔可以比后面既人追过.否则受罚,而后面追唔过前面既,也要受罚.这样难度就没这么高了,也更紧张了.如果像你那样玩.我想快不过HAHA我都懒得追啦.呵呵.
原帖由 stephenhor 於 2008-11-18 04:26 PM 發表

不辛苦哪得来世间财
老大~~
何来有财呢?
不是我财不进我袋~~
假如可忘記過去那有多好但當你想忘記時反而記得更清楚
stephenhor,
快点开工,
近来有个家族解散,
现在族员们都无家可归,
尽快把他们招揽进来,

无论任何代价~ 人才难得~
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

原帖由 qyzjy 於 2008-11-18 04:50 PM 發表
老大不如改下游戏规则,排前面既唔可以比后面既人追过.否则受罚,而后面追唔过前面既,也要受罚.这样难度就没这么高了,也更紧张了.如果像你那样玩.我想快不过HAHA我都懒得追啦.呵呵. ...
小千。。。。。靠害。。。。。。
hahaha....

獲得 119 寵物幣,貢獻給家族 14 寵物幣 善惡值 +10 獲得1個 雙倍攻擊卡
今没打到宝
没人在吗?
我在阿。。。

回應 weeke 第 1242 篇文章

我在,点点点?
谁可以给我三倍經驗卡