返回列表 回復 發帖

是你給我快樂

雖然唔係好長時間,只是短短的2個幾月www1.tvboxnow.com* w) r& d: u' o9 ]+ f" @1 [+ G
我同你都無咩特別經歷,但我知你好緊張我,好愛我..我都好愛你www1.tvboxnow.com9 z  v6 R# S3 ^9 K$ _: M  Q* ?
每次我忙到無時間同你SMS...你就會好緊張...怕我唔開心...怕我有事公仔箱論壇( \. d8 ^: m7 T
你知我病..你即刻接我收工...迫我去睇醫生+ J* D5 S! J+ U' O# ?' T5 W) a
有幾次我自己去睇醫生...比你知道..你由屋企即刻趕去醫院睇我..陪我
) ^/ w1 g* r6 I" O8 h* A每星期你都給我驚喜...在我不知情下..出現在我面前
- R- _  c5 R1 o( x1 ]
! u. Z2 D2 r. f& I我好記得果次.......8 l* V% Z6 q3 s$ @7 B
因為公司上既事好唔開心.....好想同你傾電話,但你話忙緊唔得閒同我傾電話..要夜d先可以
3 h- L  A3 n" r那時心情又差...一步一步向前行...到樓下..見到你...見到你,慢慢行到你面前,緊緊的抱緊你公仔箱論壇" Z3 p" N" ]& z3 W, @
我的情緒不再低落....心情開心甜蜜.....
; ]$ z2 e8 w  O- G* Ntvb now,tvbnow,bttvb! z0 B- ]- K3 `) z# c
每次只要你出現在我面對,不快的心情總會消失0 e1 `) ]: E: J- j8 i# d& J5 I
% `5 q) W, s/ Q; q4 N, ?% F! b

. U* P% s7 t3 o" jwww1.tvboxnow.com
, [: Q7 x! w: L# i
3 ?) e( _! h9 P1 c: p. @7 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# g1 p& F# i4 b" b- X8 Xtvb now,tvbnow,bttvb[ 本帖最後由 多事啦 於 2008-11-8 10:52 PM 編輯 ]

評分次數

• yumiko123456

請保特心情開心甜蜜.....

回應 多事啦 第 1 篇文章

hope u can stay in happiness forEVA!!! :011: :011:
戀愛得滋味是最甜的。
原帖由 yumiko123456 於 2008-11-11 02:16 AM 發表
+ \% T, h) {9 K9 D0 E( o8 c" n# {請保特心情開心甜蜜.....
0 k5 ~9 m4 H4 Q) J9 A% T
0 ]; m# E+ _- W1 ?我會架啦
. f) u  s$ X& jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嘩...你幾時做左版主架
原帖由 kaitou_kid 於 2008-11-11 01:34 PM 發表
$ W8 p5 S3 |& Z8 K6 d0 b. I6 Ohope u can stay in happiness forEVA!!! :011: :011:
/ L; P; n7 d8 i! ^  X
- `' Z# S6 t, l7 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我會.....努力呀
原帖由 kitty@08 於 2008-11-11 10:57 PM 發表
/ Z5 |+ {6 M' N( t7 h% }www1.tvboxnow.com戀愛得滋味是最甜的。
7 p/ _$ f- A% D; I1 G8 l% i" Q公仔箱論壇公仔箱論壇9 Z2 ]: O! U& c2 [8 K0 [: U  Z
係呀.....你又開始左你既甜蜜未呀
原帖由 多事啦 於 2008-11-11 11:18 PM 發表
6 D7 K2 _( B! P
/ c7 v  V7 w& ?4 ]) Gwww1.tvboxnow.com
6 u0 u2 V/ ~) b. ?9 E7 g; i係呀.....你又開始左你既甜蜜未呀
8 Z- @, y: M6 J7 C) u7 C

2 q* M1 q" Z# w& t送你經典句﹕幸福的光tvb now,tvbnow,bttvb: }3 F3 K8 S. {! Y/ _+ M) x
當遇到現在
/ m; {8 i5 H" o公仔箱論壇和你相伴一生的人$ x0 T% @  Y+ s! o" W
要百分之百感謝他愛你6 E0 N9 k# o9 g0 L: I2 R
因為
4 m7 t! j  p" H& A% u: w# q$ v# Nwww1.tvboxnow.com你們現在都得到
' J. D% ?3 o) N5 _, I; d幸福和真愛
% {% I+ i# v7 c# B+ `

/ O' N- z0 J8 v: }8 gtvb now,tvbnow,bttvb' G+ |) H" m1 F0 g4 Y7 u( o; m- H; A
大家一樣~愛情因為簡單﹐沒有負擔。 公仔箱論壇- ~& B; g- y4 J) O( S$ q

( b0 H+ j" j2 P$ F' l, p/ kwww1.tvboxnow.com[ 本帖最後由 kitty@08 於 2008-11-12 04:14 PM 編輯 ]

評分次數

• yumiko123456