返回列表 回復 發帖

NBA遊戲區聊天室

對呢區有咩問題or遊戲/Sport Game心水

又或者係吹水

都歡迎係度提出

此帖只係臨時

希望將來能引入一至兩位好版主

令NBA天地同遊戲區更有規模,發揚光大

評分次數

• JackyNelson

✔ ✘吊詭..
first one to come in and support you
finally have this section la

回應 blueocean 第 2 篇文章

歡迎你喔
有空開多d game 俾我地玩
✔ ✘吊詭..

回應 ~嘉~ 第 3 篇文章

sure...no problem
the problem with me is 派彩....it takes so long

PS, it's very late in HK now....why are you awake ga??

回應 blueocean 第 4 篇文章

加油呀
我唔係早起身..係仲未訓
✔ ✘吊詭..
幾時開左個新場
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 kingworld 於 2008-12-8 04:19 AM 發表
幾時開左個新場
你又做咩咁夜
係WOR你好似幾熟NBA個WOR..賭方面
✔ ✘吊詭..
原帖由 ~嘉~ 於 2008-12-8 04:24 AM 發表
你又做咩咁夜
係WOR你好似幾熟NBA個WOR..賭方面
走去玩寵物玩到E+嘛NBA賭方面又真系機熟既因為賭親邊隊都輸
原帖由 kingworld 於 2008-12-8 04:30 AM 發表
走去玩寵物玩到E+嘛NBA賭方面又真系機熟既因為賭親邊隊都輸
寵物...我頭先禁左3分鐘已經冇心機禁,仲晒左我張5倍經驗card
✔ ✘吊詭..
講下講下 NBA 變左寵物

原帖由 ~嘉~ 於 2008-12-8 04:32 AM 發表
寵物...我頭先禁左3分鐘已經冇心機禁,仲晒左我張5倍經驗card
晒左嘛買過LO
原帖由 ~嘉~ 於 2008-12-8 04:19 AM 發表
加油呀
我唔係早起身..係仲未訓

又做夜鬼

原帖由 blueocean 於 2008-12-8 04:34 AM 發表
講下講下 NBA 變左寵物
麼晤可以咩
做咩我個全明星賽 遊戲冇人玩架?
係咪我太早開?
定根本冇人明我講咩?
✔ ✘吊詭..
原帖由 kingworld 於 2008-12-8 04:38 AM 發表
麼晤可以咩
唔知 wor
要問版主先...嘉, 可唔可以講寵物