返回列表 回復 發帖

秋天的氣息

) U: t- t) I* a0 i) J: LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 O" Z* ?  I# E0 V) x0 _
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• manyiu

秋天可以美若春天..好靚呀!
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀 tvb now,tvbnow,bttvb" a, z  l- X" h8 E6 E# U
弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀 tvb now,tvbnow,bttvb* Z" |: W/ W, x2 n0 f0 \% y; ^6 U+ O
弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去公仔箱論壇0 [: I* d1 ~! ?9 D* f4 ~2 |
di0208 發表於 2021-10-24 10:29 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! j  P1 I; ~, {
我都唔識什么花, no problem 啦 !
% I3 m, k8 k; i0 ]公仔箱論壇www1.tvboxnow.com: ^: Q% G# s5 W& B/ [* V
我度通街都係落葉, 雖然好有秋意, 但係日日落雨....相機和我都唔想凍親....
溫哥華的初秋 2021
$ J* _5 ]; a+ y- }www1.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb: Z$ v: N4 ?; Z: G1 O* g
www1.tvboxnow.com& e5 h/ u, J9 m2 A
* e, n& D6 V' q0 V: w( z, B5 n5 Y2 c

7 a0 ~0 g+ m& u$ w7 ~3 l# {
, _0 b7 ?, @6 q+ M8 a0 V; x" nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

評分次數

• di0208

溫哥華的初秋 2021& o2 O- S2 W1 C4 {% y! I  o  A
www1.tvboxnow.com: R  h3 Q1 `- }1 ^6 f
) M- L7 H) t# o% a9 ^0 t' ~4 A. wtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb0 n& X! o4 w( Z* p; R) S: U
4 F' {$ e& D& v
& u6 w5 F4 s4 Z& U5399233
# q  X/ E) B( V. nmanyiu 發表於 2021-10-25 06:55 AM
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享公仔箱論壇( R+ X( }8 t9 f; \6 q  P

2 \7 ]7 u' U; E+ F  \- Fwww1.tvboxnow.com
$ h! ^4 u# w) Z, P0 V7 G嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
  |) D; ~6 }, Q公仔箱論壇/ B7 @% z. ?* H" s
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ ^6 v2 u$ \7 `) i+ h

" d  Z0 ^9 A: B) f1 r
3 Z0 X4 S( G7 e1 T3 \' M( @嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽www1.tvboxnow.com/ x2 i3 e  ?+ ?
di0208 發表於 2021-10-26 07:39 PM
; Y! n2 `. c! S# a係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...
, s$ @) e3 N0 D4 [3 K; a公仔箱論壇
公仔箱論壇. N9 N3 v: b, m% D+ T! n
最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!
8 b; Q, t, |7 M0 {/ W2 w9 h# w公仔箱論壇www1.tvboxnow.com  Z, P/ r! F: O: m$ g
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ M" ~7 X9 J' C# f, D
www1.tvboxnow.com# R* Z* w1 v, k6 T+ m1 k1 H( ?
我家門口的楓樹!

評分次數

• di0208

5 m; E( E8 h7 E3 c- Ntvb now,tvbnow,bttvb係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' ?* E5 E$ @4 l# E6 k( I
公仔箱論壇' l8 }- N) g# M7 f* Y! Z7 E
最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!
9 d9 s" H) ~( N3 X; W" w5403028
3 b$ h5 j1 o8 u6 s/ ~tvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇. m% A) c7 y3 k* N
5403034" S" z7 h* f+ R) Y: {- L
我家門口的楓樹! ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, s; j$ o; m7 _6 w0 P
manyiu 發表於 2021-10-29 05:32 AM
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
: [, _  ^% ^$ g3 F& f8 t* Idi0208 發表於 2021-10-29 10:21 AM
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
本帖最後由 di0208 於 2021-10-31 01:47 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb. ?8 R5 [. g) D! Z5 r% |

4 ]: \/ d, u. ~$ _www1.tvboxnow.com
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!公仔箱論壇0 ?- {$ n$ v1 ]- w7 j5 {
manyiu 發表於 2021-10-30 03:15 PM
% [7 [/ E' a  f2 b0 ^7 E6 j
楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
: O1 Q: q% z) y7 S
8 G* n9 D, e; ?$ ktvb now,tvbnow,bttvb我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物: L: V" d5 G8 d! y" F
; z  m. o) F$ S, r

! B  }5 e2 t# J3 U, B3 [! Etvb now,tvbnow,bttvb+ ]8 Q9 T: @% k; r: F2 _# P  k
, ?$ n4 s+ N" w/ H楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
3 |  O/ Q5 A; l  A, }/ b, }
1 B  u+ F3 d; g9 Swww1.tvboxnow.com我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物tvb now,tvbnow,bttvb- l. R3 |- s* b% C  M
公仔箱論壇" A3 }( D* o9 q; f" \9 v& f/ V- `
5405105www1.tvboxnow.com& A/ ]6 \, A' [0 S5 c6 k# j3 ^

( q: N# g: o, S! z公仔箱論壇5405106TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- }" l8 `5 G, X+ J' q7 Q
di0208 發表於 2021-10-31 01:43 PM
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!
8 y& s2 v. i1 c1 ]* e0 \) z" b3 Kmanyiu 發表於 2021-11-10 01:30 PM
哈哈你睇錯啦 係萬聖節禮物 聖誕節等我準備大份驚喜嘅聖誕禮物畀你啦~