返回列表 回復 發帖
原帖由 ndctim 於 10/4/2009 01:08 PM 發表

還是賺利息好了-.-
你的利息一日500000+咯!很多咯,放银行好d咯。
原帖由 longuum 於 2009-4-10 12:48 PM 發表

我都一样。不太会赌球的咯。我每次乱买的咯。
我也是乱买的啊!你跟赔率低的来买,就比较安全咯!只限于足球哦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2009-4-10 01:40 PM 發表
我也是乱买的啊!你跟赔率低的来买,就比较安全咯!只限于足球哦!
亂買,不如唔買-.-
唉.....蛇年無咩運 :(
原帖由 ndctim 於 2009-4-10 02:44 PM 發表

亂買,不如唔買-.-
但是,我还是有排名啊!
原帖由 dicksonkhan 於 2009-4-10 02:50 PM 發表
但是,我还是有排名啊!
我咁黑仔,下次跟你買,搭沉你架船
原帖由 ndctim 於 2009-4-10 03:45 PM 發表
我咁黑仔,下次跟你買,搭沉你架船
输了,就不要怪我哦!
原帖由 dicksonkhan 於 2009-4-10 05:08 PM 發表
输了,就不要怪我哦!
小白兄亂買都賺~因為你好luncky
原帖由 ndctim 於 2009-4-10 08:36 AM 發表

STOP!!

blueocean--->家族: 沒有家族

your are not my brother~~   join our family sin la~~
but we are in the same forum....brother la...one big family

原帖由 ndctim 於 2009-4-10 11:08 AM 發表
第一次買波,買左三場....三場輸哂 ......

咩都唔知,學人投資...後果就係咁啦
haha...same here
lose lose lose
您贏了 25 場  輸了 44 場  得勝差是 -19
得勝率是
36.231884058 %   輸了 3696000 元  
在獎金排行榜排名第

原帖由 blueocean 於 2009-4-10 10:13 PM 發表

haha...same here
lose lose lose
您贏了 25 場  輸了 44 場  得勝差是 -19 場
得勝率是 36.231884058 %   輸了 3696000 元  
在獎金排行榜排名第 366 位 ...
.. then you should bet so much
HI~大家好~
原帖由 wayneti 於 2009-4-12 04:30 PM 發表
HI~大家好~
hello~~friend~~
放完春假,又到grading period....呢幾日我唔係度就多多原諒lo
原帖由 ndctim 於 14/4/2009 02:31 PM 發表
放完春假,又到grading period....呢幾日我唔係度就多多原諒lo  
我们不会怪你的咯!

如果有什么小问题我能帮你解决的,我一定会帮的咯。
原帖由 longuum 於 2009-4-14 03:26 PM 發表

我们不会怪你的咯!

如果有什么小问题我能帮你解决的,我一定会帮的咯。
本來想關機睡了,手多,按了一下f5,跟你說聲byebye先(also thank you )

其實我不會不在這,但有時懶,加上一用開電腦來,又上"忍"的.. haha

tired.... byebye