返回列表 回復 發帖
你的身材几好啊。。。原谅我甘咸色
! a( J% ~# m! hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。ckw0813 發表於 2009-7-1 02:39 AM
9 R5 ~/ i% w, D, Z' a公仔箱論壇' V1 b: ]# j$ G7 V
我系5系应该话“多谢你咸色我” 呢??
- S6 ~8 E/ R3 r7 a7 a) \: a咸色一只猪扒系你既不幸 XD"
! X3 Z  i) ~' K; xwww1.tvboxnow.com
' ?$ U9 @9 m. E+ ~& t0 w 我系5系应该话“多谢你咸色我” 呢??www1.tvboxnow.com' f5 b* c5 P9 W* R
咸色一只猪扒系你既不幸 XD"TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! G5 z) r/ @! J) e  A
howgeemun 發表於 2009-7-2 04:59 PM
哈哈,猪扒?甘又唔会,个样都几标青。。。你读紧u?
<赌博> 令我富甲一方
呵呵 天天开心哦
哈哈,猪扒?甘又唔会,个样都几标青。。。你读紧u?
& x1 ]+ Z4 C# {$ xwww1.tvboxnow.comckw0813 發表於 2009-7-3 04:37 AM
$ Z3 T5 O' G' {+ ?+ H' bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。yupe...: z! m  q1 Q) ^0 W3 k4 X
zzzZ ... 仲读紧.....
& A7 z$ \* }# C: z2 Vyupe...
3 V0 Q  v- x" E# i" @zzzZ ... 仲读紧.....
* h# \8 d: s7 C0 @% @* I( PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。howgeemun 發表於 2009-7-4 03:59 PM
哈哈,边间啊?你系马来西亚边度人?
<赌博> 令我富甲一方
哈哈,边间啊?你系马来西亚边度人?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. J8 h& q4 s& ^* |- D( Q1 R! Z6 `
ckw0813 發表於 2009-7-6 04:29 AM
: ]; C! p! B# C& V" i公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" W2 R% G( T( g, H9 j4 N. R: X
UTAR ~ kampar branch ) _; g( C2 }5 R; _2 ^  S
本身系kL人  =]
好令女呀…
# _+ n' [4 I2 ~* q哈哈!!
2 x7 _- H$ v! }* U6 a' D, y
: ^; n  b$ T+ P5 `1 p  gUTAR ~ kampar branch
8 J! {( d2 M, ~3 B8 vwww1.tvboxnow.com本身系kL人  =]www1.tvboxnow.com  p3 x: F) k/ W, l8 c# l& S2 i
howgeemun 發表於 2009-7-7 04:10 AM
咦?点解去到kampar个间甘鬼远既?呢度没你要读既subject咩?你读边科架?哈哈
<赌博> 令我富甲一方
咦?点解去到kampar个间甘鬼远既?呢度没你要读既subject咩?你读边科架?哈哈9 {3 U8 p9 Z! `& R! W/ G. z) B
ckw0813 發表於 2009-7-12 04:17 AM
* o$ {2 x# O6 V: ]8 _/ Q! @系呀 =]www1.tvboxnow.com9 R2 l5 l& S8 z% K  q0 I" [
得kampar 有offer 我呢个 course....
- X! Y+ b6 d( c; I% u" K, I# B1 c4 A公仔箱論壇banking and finance ....
: [. v) Q% a5 B, G7 rtvb now,tvbnow,bttvb听日有测验.... zzZ ...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ t& |/ o5 w5 g, Z7 r; [
系呀 =]# Q. ]4 ]% B8 q* y1 p4 j+ i
得kampar 有offer 我呢个 course....
4 l0 D2 [, g: J3 Uwww1.tvboxnow.combanking and finance .... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 Z0 h% l3 F# o% s$ w
听日有测验.... zzZ ...www1.tvboxnow.com/ B- K9 j' {& h1 E: ~; ^
howgeemun 發表於 2009-7-15 12:46 AM
哈哈,甘甘祝你科科肥佬啦...讲笑咋!你有msn没啊?
<赌博> 令我富甲一方
来支持。
好嗲啊
hello.. 想問下。 你係用乜軟件來整個collage嘎
Hi Mun, I'm from Malaysia - KL
. L/ k! V+ Z7 [  x* s1 T/ utvb now,tvbnow,bttvbNice to meet a Malaysia fren too , hehe