返回列表 回復 發帖
有钱开银行自然就有钱买车了呀~~
不是吗~~~
xinxian 發表於 2009-9-25 09:25 PM
是我搞错了

Kelly Clarkson - Because Of You

I will not make the same mistakes that you did  
I will not let myself  
Cause my heart so much misery  
I will not break the way you did,  
You fell so hard  
I ve learned the hard way  
To never let it get that far  

Because of you  
I never stray too far from the sidewalk  
I learned to play on the safe side so I don t get hurt  
I find it hard to trust not only me, but everyone around me
I am afraid  

I lose my way  
And it s not too long before you point it out
I cannot cry  
Because you know that s weakness in your eyes  
I m forced to fake  
A smile, a laugh everyday of my life  
My heart can't possibly break  
When it wasn't even whole to start with  

I never stray too far from the sidewalk  
I learned to play on the safe side so I don t get hurt  
I find it hard to trust not only me, but everyone around me  
I am afraid  

I watched you die  
I heard you cry every night in your sleep  
I was so young  
You should have known better than to lean on me
You never thought of anyone else  
You just saw your pain  
And now I cry in the middle of the night  
For the same damn thing

I try my hardest just to forget everything
I don t know how to let anyone else in
I m ashamed of my life because it s empty
I am afraid

放不下的,
不是现实中的那个人,
而是...回忆里的他~~~
是我搞错了
来金山顶 發表於 2009-9-25 09:32 PM
是你不明白我的意思~~
放不下的,
不是现实中的那个人,
是你不明白我的意思~~
xinxian 發表於 2009-9-25 09:46 PM
太深了。。。很难明白
太深了。。。很难明白
来金山顶 發表於 2009-9-25 09:53 PM
是我的表达能力差啦~~
放不下的,
不是现实中的那个人,

张韶涵 - 雨后

乌云来了 星星走了
尽管我是多么舍不得
没有什么是停止的
曾经热络 再失去联络
告别就是成长的 第一课

一个人等雨后的彩虹
又像洒脱又寂寞 不确定喜欢自由
一个人熬过像苏醒了
淋过雨滴的心头 有种子又发芽了

冬天来了 秋天走了
思念不在风吹时飘了
能够死心是种解脱
犹豫不决 去留都折磨
放弃才是坚强的 第一课

一个人等雨后的彩虹
又像洒脱又寂寞 不确定喜欢自由
一个人熬过像苏醒了
淋过雨滴的心头 有种子又发芽了

这种子 让心暖和
放不下的,
不是现实中的那个人,

袁耀发~亲爱的你在哪里

我最亲爱的你怎么了别不吭一声就离开
这样我会不知所措
如果我真的犯了不可原谅的错
请直接告诉我我还可以能够为你做甚么
亲爱的你在哪里
哦在哪里在哪里怎么能放弃
才好不容易费尽力气
我们才终于在一起
亲爱的你在哪里哦在哪里在哪里
别轻言放弃早和你约定
不管哪里
不用怕有我一直在陪你
我最亲爱的你怎么了
别不吭一声就离开
这样我会不知所措
如果我真的犯了不可原谅的错
请直接告诉我
我还可以能够为你做甚么
亲爱的你在哪里
哦在哪里在哪里
怎么能放弃
才好不容易费尽力气
我们才终于在一起
亲爱的你在哪里哦在哪里在哪里
别轻言放弃
早和你约定不管哪里
不用怕有我一直在陪你
如果分开是上天注定
喔别在抱怨你自己无能为力
亲爱的你在哪里
哦在哪里在哪里
怎么能放弃
才好不容易费尽力气
我们才终于在一起
亲爱的你在哪里
哦在哪里在哪里
别轻言放弃
早和你约定不管哪里
不用怕有我一直在陪你
放不下的,
不是现实中的那个人,
是我的表达能力差啦~~
xinxian 發表於 2009-9-25 09:55 PM
不要再推来推去了。。是我错

高进 - 不愿看到你流泪

我多想把你紧紧 抱在我的怀中
当你说要离开我的时候 我的心好痛
还记得那一场大雨 你哭着说爱我
如果时间能够再停留
哪怕仅仅只有一秒钟

不愿意看到你为我流泪 不想让你为我而憔悴
爱犯下的错让我自己背 这样的结果不是谁的罪
爱本来就没有错与对 只是到了最后才发现

谁错爱了谁

还记得那一场大雨 你哭着说爱我
如果时间能够再停留 哪怕仅仅只有一秒钟
谁错爱了谁

谁错爱了谁
放不下的,
不是现实中的那个人,
不要再推来推去了。。是我错
来金山顶 發表於 2009-9-25 10:16 PM
不要这样啦~~~
放不下的,
不是现实中的那个人,
不要这样啦~~~
xinxian 發表於 2009-9-25 10:22 PM
我要睡觉了。。。。。拜拜
看到一些句子~~~

不要爱了.....
爱人太累.....幸福太难.....
所以.....都不要了.....

我躲在你心里哭.....你却听不到.....

放弃...只因为爱得太深...
爱太深...才对自己没把握...

如果有一天你愿意走进我的心里
你一定会哭....
因为里面都是你的点点滴滴
如果有一天你愿意让我走进你的心里
我知道你也一定会哭.....
因为在里面完全找不到我的踪影
放不下的,
不是现实中的那个人,
我要睡觉了。。。。。拜拜
来金山顶 發表於 2009-9-25 10:28 PM
哥哥晚安~~
放不下的,
不是现实中的那个人,
哥哥晚安~~
xinxian 發表於 2009-9-25 10:42 PM
你也睡了吗?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
早安。。。。今天要做工。唉。。。。。。。。。。。。。。。。。。