返回列表 回復 發帖

中國湖北武當山風景相片

,  描述: 開心分享
中國湖北武當山風景相片,希望你地鍾意啦﹗我真係有去過嫁,可以問我武當山風景既意見﹗
/ z9 H3 n" P, w) c9 otvb now,tvbnow,bttvb4 P- W7 {: A/ Q1 y" c% D5 c

% L$ S" u5 x! z+ ]1 x- ]  Ytvb now,tvbnow,bttvb! I4 ?7 v, l2 {8 m6 k! X
5 h' h% I, b  E& c5 I6 j
如果大家有任何意見、請回覆。多謝﹗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。tvb now,tvbnow,bttvb8 r! ?9 ~6 t- y- H' N
henrysuncpu 發表於 2009-6-28 06:47 PM
$ G# n5 l: q9 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! s8 T, _' [" K8 o我都係前幾年前同朋友去嫁﹗不過真係幾好玩嫁,坐的士都好平嫁。

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去
+ B3 D  o0 S2 r; ^9 X- Hk23bb 發表於 2009-6-28 06:33 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 P& X& U( o, e) ~- K/ U1 \  E
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) w. \3 i* G5 b
個度d生活指數好低嫁,晚上八時街燈都無,想出街都唔得嫁。

評分次數

• dxb

唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
' z& B( X- i- ?8 G4 x6 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。dxb 發表於 2009-6-28 10:48 PM
1 g3 F5 V) Q& F/ |# jtvb now,tvbnow,bttvb
) F" Z: q. e7 s個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

www1.tvboxnow.com5 h: Y* o, O0 ?3 m, c+ L( j
www1.tvboxnow.com1 t7 B' a4 k  ?7 U$ _
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。tvb now,tvbnow,bttvb1 `( P/ X' P1 c1 ?5 D! m
邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
行3,4個鐘樓梯...仲要咁高...未上到去我諗我就暈啦

評分次數

• dxb

tvb now,tvbnow,bttvb3 ]. a2 ~0 s0 c( }
  P! L4 y+ F9 D# n3 G' I
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。tvb now,tvbnow,bttvb- u; m! N9 H3 C5 c3 Y4 H' a
邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
  w) Z1 x9 A/ w- B; N) q6 A  T+ P

6 C, x& p) m, B" V- ?4 h% f公仔箱論壇www1.tvboxnow.com1 e) e* r) J2 P, i
你真犀利可以行三、四個鐘仲要係上山喎~ ~我諗我行到一半以經頂唔住喇
爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享

評分次數

• dxb

爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享
" }5 \/ |- O  `: x, P+ dtvb now,tvbnow,bttvbmagicxu 發表於 2009-6-29 02:48 AM
$ o2 q; V, f2 Z6 q0 @- z公仔箱論壇4 z3 g  X) c2 s# n& o: i% q; R
公仔箱論壇7 D$ _( ~# y6 i2 O% o; |4 d$ K

" Q5 W: f8 g( W; `9 d% Q5 N& oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁又係呀~除非唔去如果有心去到,就點辛苦都要上山頂睇下喇
应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!

評分次數

• dxb

应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!
& ?0 ]' X6 V& d" S+ |" `online82 發表於 2009-6-29 03:41 AM
, \7 E! [4 x* W( c

* ^& q2 Y, d* `- `( ^tvb now,tvbnow,bttvb原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

& d6 r8 s2 g8 z  j. t/ @www1.tvboxnow.com
: i. L6 i( r) |' cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。$ R7 Y/ T( l% H0 B+ T% _# j8 r
邪x 發表於 2009-6-30 12:23 AM
- N  `; S& U: K: t: R5 C( F% q' _, U# FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 y" O) T* }& ]( m7 ?

c4 R9 D! H$ G$ x/ ~& v( _8 v
如果真係要行上山,我諗秋天先去會舒服d喇
估不到武當山都有缆车.....唔知安全吗........

評分次數

• dxb