返回列表 回復 發帖
0:1 了

澳洲把握力強一點
烏茲別克都唔知點追好
速度兩隊差唔多
如果用高空波,一定唔夠班大隻澳洲黎啦.........
把握死球啦
huhut兄,日韩那场比赛的查看次数破一千啊(我印象平时最多600++),连回复次数也破一百(我印象平时最多60-70),这是我管理足球版以来第一次见 ...
ultrabitch 發表於 2011-1-26 12:42 AM
對呀,要謝謝各球迷的支持和熱情參與,希望歐聯時可以再打破紀錄啦

評分次數

• HIDE

0:2了

好大大大機會 決賽日本 vs 澳洲
估唔到差咁遠呀兩隊

我見中國隊對住烏茲別克好辛苦架

評分次數

• ultrabitch

x4?
係咪真啊?
不過無可能咁好彩俾我估中啦~
zzleezz 發表於 2011-1-26 01:49 AM
決賽好難估架

首先謝謝kins sir贊助巨額獎金比[足球天地小遊戲],今次大家有福了

烏茲別克上仗踢少一個下大敗0:6給澳洲,而南韓就12碼飲恨,今場季軍戰兩隊都應該會放開黎踢了.

今次易估d,估90分鐘主客和(例:客)

(獎金:50000000)若多於一位估中,獎金將會平分
歡迎各位參加

每人只可估一次,回贴后不能编辑(edit)

截止時間:28/1 23:00HKT

版主拥有随時更改规则及最终決定权

評分次數

• jff6000

亞洲盃決賽 日本 vs 澳洲 預演

咁都得!!!!

評分次數

我唔怕..到時我會發揮腩神既小宇宙~
估半全場?估首名入球?
zzleezz 發表於 2011-1-27 12:55 AM
zzleezz 你的那個 x4 遊戲要遲一點先

king sir贊助我地足球天地小遊戲巨額獎金,玩左這個先 .
唉呀..........傷左個超級主力.........慘喇

[亞洲盃季軍戰]烏茲別克 2 vs 3 南韓 (28/1 23:00HKT)

本 週 五 深 夜 ,烏 茲 別 克 與 南 韓 將 在 卡 塔 爾 首 都 多 哈 的 中 立 場 上 演 亞 洲 盃 季 軍 爭 奪 戰 。 雖 然 南 韓 在 亞 洲 盃 準 決 賽 互 射 十 二 碼 遺 憾 敗 給 勁 旅 日 本 ,與 亞 洲 盃 決 賽 資 格 擦 肩 而 過 ,但 是 役 中 立 場 與 球 員 士 氣 低 沉 的 烏 茲 別 克 爭 奪 亞 洲 盃 季 軍 ,南 韓 依 然 值 得 看 好 。

在 一 路 順 風 順 水 的 情 況 下 ,烏 茲 別 克 如 願 進 入 亞 洲 盃 準 決 賽 ,可 惜 球 隊 卻 在 不 幸 遇 上 狀 態 大 勇 的 澳 洲 ,烏 茲 別 克 最 終 中 立 場 6球 完 敗 給 表 現 卓 越 的 澳 洲 ,無 緣 爭 奪 亞 洲 盃 冠 軍 。 而 陣 中 一 眾 將 士 慘 遭 1場 大 敗 後 ,他 們 爭 勝 信 心 必 定 嚴 重 受 挫 ,加 上 烏 茲 別 克 整 體 實 力 明 顯 遜 色 於 南 韓 ,此 番 亞 洲 盃 季 軍 爭 奪 戰 中 立 場 碰 上 鬥 心 猶 在 的 南 韓 ,烏 茲 別 克 的 確 難 有 作 為 。 陣 容 方 面 ,鋒 線 老 將 巴 卡 爾 夫 因 為 上 仗 亞 洲 盃 準 決 賽 染 紅 被 罰 停 賽 。

南 韓 在 日 前 與 日 本 進 行 的 亞 洲 盃 準 決 賽 當 中 ,兩 隊 均 展 現 出 極 高 的 競 技 水 準 ,而 南 韓 亦 在 90分 鐘 的 法 定 時 間 內 與 日 本 1比 1激 戰 成 和 ,並 在 加 時 賽 先 失 1球 的 不 利 情 況 下 ,憑 藉 後 衛 黃 載 元 臨 完 場 前 的 關 鍵 入 球 將 比 賽 拖 入 互 射 十 二 碼 ,雖 然 南 韓 最 終 互 射 十 二 碼 功 虧 一 簣 ,痛 失 亞 洲 盃 決 賽 資 格 。 但 南 韓 整 體 表 現 依 然 值 得 稱 道 ,何 況 南 韓 對 陣 烏 茲 別 克 的 往 績 全 面 處 於 上 風 ,南 韓 今 仗 中 立 場 戰 勝 對 手 奪 得 亞 洲 盃 季 軍 毫 無 問 題 。

(已派獎金)賭王kingworld特約 [亞洲盃決賽 足球天地小遊戲]

終於都到決定亞洲王者誰屬了,兩隊都加油啦!!!今次無上次咁易估大送禮的了大家用心估,除時一人獨得巨額獎金的

為答謝各長期支持足球天地的會員,今場只限名單上的會員參加

獎金 80000000tvb(若多於一位估中,獎金將會平分)(若無人估中,獎金將會平分)

首關:首名入球者(注:1)

次關:法定90分鐘波膽(例:0:3)

必須估中兩關才有獎金

每人可估三次,回贴后不能编辑(edit)

截止時間:29/1 23:00HKT

版主拥有随時更改规则及最终決定权

評分次數

暫時未知道出場陣容,不過就算南韓出半隊後備
要我估100次的話我都會估99次南韓贏

上場烏茲別克大敗於澳洲的片段