返回列表 回復 發帖
要多少: 3000
原因:買樓,買車,娶老婆
chasser42 發表於 2011-3-28 11:00 PM
3000萬?
你買樓,買車,老婆 定 買樓,買車,老婆啊?

chasser42         3 秒前         TVB 30000000 元                 積分轉出
崩潰*根據指引技術性灌水
要多少: 1500萬
原因:我要出糧俾靚靚秘書
小飛機 發表於 2011-3-28 11:17 PM
靚靚秘書
小飛機         1 秒前         TVB 15000000 元                 積分轉出
要多少: 3亿
原因:你派我收
烂赌鬼 發表於 2011-3-28 11:32 PM
你個名唔吸引
烂赌鬼         53 秒前         TVB 30000000 元                 積分轉出
你们这样会搞到猎人区没人愿意做任务。。
何不开个基金,让真正有赌的人可以借呢?
但是借了,赢了还是要还,借时要有limit的。。
HKHKdrama 發表於 2011-3-29 12:03 AM
有關系嘅咩?? 即係政府派6千會搞到全香港人辭工???

咩咩咩咩咩基金 同我講有鬼用  同版主講嘛
要多少:17億
原因:需要還錢
blueocean 發表於 2011-3-29 12:15 AM
冇17億
要多少: 多少隨意, 幾萬都幾億都得
原因: 升level, 想賭波無賭本
唔俾無問題, 識多個朋友無壞.
go2david 發表於 2011-3-29 12:36 AM
冇得咁 要比個數
civicboy1969         1 秒前         TVB 200000000 元                 積分轉出
真爱难求         1 分鐘前         TVB 300000000 元                 積分轉出
要多少:20億
原因:想有入錢後送點給新人,冇你咁煩
tvbckbt 發表於 2011-3-28 01:12 PM
我是第1人要錢,為什么你不給亦不回覆.
你冇20億,訧給我5億讓我自已嬴回來。
http://www.tvboxnow.com/forum-35-1.html
tvbckbt 發表於 2011-3-29 09:29 AM
你都幾好笑個喎!!老馮架?
你估真係政府派6千人人有份呀? 我係唔鐘意俾你呀
第1個入嚟多謝都冇仲串柒柒 仲好意思提自己第1人
我都已經費Q事回你費Q事嘈
仲好意思係庶厚顔無恥?
你冇比錢我,我為何多謝你,
你絕對可以5比錢我,我是問你為何5覆我
tvbckbt 發表於 2011-3-29 11:49 AM
老馮覆你架?
為何5覆你?
為何要覆你?
咁鐘意要人覆你去新手提問區啦
實有問必答呀
blueocean         2 秒前         TVB 200000000 元                 積分轉出
chowold2         25 秒前         TVB 200000000 元                 積分轉出
真爱难求         34 秒前         TVB 200000000 元                 積分轉出
go2david         44 秒前         TVB 200000000 元                 積分轉出

留返D繼續派
入得嚟遲,無晒錢,下次贏咗再度給我。記住我!!
chowold2 發表於 2011-3-29 09:38 AM
呢D咪有品囉
冇過數冇回復都好言相向
我讚人咋
冇打算 冇諗住 亦冇空閒指教
lucifer哥,你再一次過數俾我啊。。。。
多謝你先。。。但係我想問點解“短消息”冇通知我架
真爱难求 發表於 2011-3-29 12:26 PM
比錯人 是但啦
我諗住比呢位
SweetLemon         2 秒前         TVB 200000000 元                 積分轉出
lucifer哥,你再一次過數俾我啊。。。。
多謝你先。。。但係我想問點解“短消息”冇通知我架
真爱难求 發表於 2011-3-29 12:26 PM
冇寫轉賬留言所以“短消息”冇通知
有寫轉賬留言“短消息”先會通知
派完
最後2億設在以下2個獎金樓
本帖隱藏的內容需要積分高於 1888118888800 才可瀏覽

冇錯就係呢2個 唔該晒
金樓#9999999999
blueocean 發表於 2011-3-29 10:53 PM
咁我又未至於咁衰
第一個貼屎免費 1000以內
仲要唔要貼屎?每個貼屎扣50萬
扣? 你扣到先講la
blueocean 發表於 2011-3-29 11:21 PM
獎金樓的獎金樓扣50萬呀!懶醒