返回列表 回復 發帖
YOOYOY  搵水吹中,勁耐無上過黎
我啱啱先做工返
lckiong 發表於 2014-2-23 02:19 AM
我仲係LIB
邊位,報上命嚟,乜嘢係LIB?
lckiong 發表於 2014-2-23 02:24 AM
我無上起碼年幾2年, 小明家囉 小明小明小小明呀=〕
邊位,報上命嚟,乜嘢係LIB?
lckiong 發表於 2014-2-23 02:24 AM
LIB 係LIBRARY 圖書館, 因為屋企上網太太太慢

位置係地球邊一忽?
咁嘢仲係圖書館?

我~小強.

早啲訓啦~
lckiong 發表於 2014-2-23 02:30 AM
在地球的英國個的一方, 雖然夜媽媽但人多到他媽媽
小强既細佬.
pknoface 發表於 2014-2-23 03:55 AM
邊度有小強@@
小强既細佬.
pknoface 發表於 2014-2-23 03:55 AM
邊度有小強@@
簡單易玩又易明嘅 “踩金樓遊戲”http://www1.tvboxnow.com/images/smilies/default/onion17.gif
所有後面3個相同數字都可得500萬。如:2111,3222,4111
4個相同的數字就可得1000萬。如:1111,2222,3333
(*如果遇到9 ...
tvbkk123 發表於 2013-9-13 12:32 AM
多謝送分,好好彩一上黎就有分收
常嚟常有,多啲嚟吹水啦
lckiong 發表於 2014-2-24 09:24 AM
個個早晨,我就晚安啦, 我終於搵到AC 一定會多D上黎既 :) EMOJI 用唔到既?
有無夾下band咁呀?
perfectman 發表於 2014-2-24 09:35 AM
你又知我識樂器@@?
我都有去琴譜區,見過你個名嘛
perfectman 發表於 2014-2-24 10:00 AM
OMG 真係係度好易比人發現TIM
我見個譜區之前個POST成年老咪POST 下活躍下
你呢?又識樂器?
你系米明哥仔啊?HK人,读紧书嘅?
lhy92725 發表於 2014-2-24 10:06 AM
我讀完書了, 3年前仲可以讀,估唔到貓骨你仲記得
用手機?

引用回复用唔到Emoji,直接回复才可以,我就直接回复點做Emoji就copy過嚟用
lckiong 發表於 2014-2-24 10:05 AM
我引用你先知我回你MA, 唔係架咩
係呀,不過引用咗就用唔到Emoji。
要用Emoji就要從其他直接回复果部分抄個Emoji貼落嚟先可以
lckiong 發表於 2014-2-24 10:12 AM
又真係幾煩WOR, BUG 黎架?
未返HK?
lckiong 發表於 2014-2-24 10:12 AM
反左黎半年之後又返返去,走黎走去無地去