返回列表 回復 發帖
要去機場啦...D金及結果就等我回來才派及公布啦...
timmaxsing 發表於 22/4/2015 04:19 PM
唔好飛咁遠呀,飛機唔係好夠油o架
認真睇真啲真係又真係
J神兄早晨. 係未比啲架妹迷到你唔认得返黎呀?
pknoface 發表於 28/4/2015 07:51 AM
掌門想去搭救J神
認真睇真啲真係又真係
掌門想去搭救J神
lckiong 發表於 2015-4-28 09:21 AM

掌門都要人搭救佢
chan200308 發表於 28/4/2015 09:31 AM
派你去
認真睇真啲真係又真係
J神系東瀛同靚女一齊唔拾得返嚟處理版務
認真睇真啲真係又真係
回復分猪肉二億 x9
認真睇真啲真係又真係
話咁易就去到888頁咗
認真睇真啲真係又真係
J版好~忙版務
認真睇真啲真係又真係
J神早晨!

掌門晚上好!好提議!

多謝掌門贊助 好嘢而家有二億。由現在開始到星期三晚上香港時间11:59pm,
回復分猪肉者人人有份!小弟不懂轉帳給每位回復者,然後將資料印出,例如:
       時間         支出         收入         操作
mnb1123         6 秒前         TVB 100000000 元                 積分轉出
那位大哥大姐或J神,我過二億帮小弟分好嗎?       ...

mnb1123 發表於 2015-5-4 09:16 AM

因本人太忙同太笨,非常感謝樂意幫人的開心果grace姐帮小弟將二億平均分給回復者。
多謝掌門贊助其中一億,更加多謝J神借出會館俾我哋分金猪開Party,截止時間:
5月6號星期三晚上香港時间11:59pm,仲有日半時间。

...
mnb1123 發表於 2015-5-5 02:25 PM

各位海賊專題會館 FANS 凌晨、晚上、早上好!!!

本人 受 MNB 大哥所託,將會代他派發,他在【海賊專題會館】踩到暗樓而與各位新知舊友分享的一億獎金,加上Ken掌門贊助一億,共有 2 億平分與回帖報名【回復分猪肉二億】活動者。該活動已於5月6號星期三晚上香港時間11:59pm截止。以下是 回帖報名者 13 人名單:

1.ob51330
2.chenwenwu
3.mycheung.8
4.ccw-james
5.lhy92725
6.tvbkk123
7.gracechanstuart
8.pknoface
9.lckiong
10.mnb1123
11.chan200308
12.巧開來
13.nikon-d7000

每人 將獲 分發 TVB$ 16,153,850

本人首先 MNB 大哥及 Ken 掌門!!多謝!! 多謝!
gracechanstuart 發表於 7/5/2015 01:14 AM
多謝MBB,多謝Grace姐姐

話事話,又真係好耐都冇見J版出嚟閃下咯,係唔係仲系車車度樂不思返呀
認真睇真啲真係又真係
Yeah!!搞掂!!! 再次多謝 J 神特別金豬頭獎!!!

時間支出操作
nikon-d70004 秒前TVB 10000000 元積分轉出
巧開來5 秒前TVB 10000000 元積分轉出
chan2003087 秒前TVB 10000000 元積分轉出
lckiong12 秒前TVB 10000000 元積分轉出
pknoface14 秒前TVB 10000000 元積分轉出
tvbkk12317 秒前TVB 10000000 元積分轉出
lhy9272519 秒前TVB 10000000 元積分轉出
ccw-james23 秒前TVB 10000000 元積分轉出
mycheung.826 秒前TVB 10000000 元積分轉出
chenwenwu29 秒前TVB 10000000 元積分轉出
ob5133032 秒前TVB 10000000 元積分轉出
gracechanstuart 發表於 7/5/2015 07:18 AM
多謝Grace姐姐再一次代J神派金豬特別獎
認真睇真啲真係又真係
各位好我會失蹤一下,尊心去寫好我編論文...各位自便啦...啦...
timmaxsing 發表於 7/5/2015 08:06 AM
被失踪
認真睇真啲真係又真係
屋企太dry,去老闆娘到有湯飲
mnb1123 發表於 12/5/2015 11:59 AM
老闆娘只會請佢飲迷湯
認真睇真啲真係又真係
以前D文人都係两杯落肚詩意大發既啦。古有東坡李白,今有財爺J神
mnb1123 發表於 14/5/2015 01:07 PM
J神會唔會寫咗篇古文交上去o架
認真睇真啲真係又真係
又露營?落大水哦
lhy92725 發表於 16/5/2015 01:44 PM
帳篷冇漏水就OK
認真睇真啲真係又真係
J神下午好,之乎者也仲末寫完阿
mnb1123 發表於 21/5/2015 02:26 PM
嗚呼哀哉咗
認真睇真啲真係又真係
J版好...忙咩
認真睇真啲真係又真係