返回列表 回復 發帖
今日忙到死死下
lhy92725 發表於 2015-12-30 01:49 PM
貓貓 保重呀!
貓貓 早安!  2016年稱心如意
展望準時出糧,即使最後無得做都好離好散,收足應該收嘅錢
如果舊呢份真系無得做,就快快搵到新工
再就系身體健康,呢個願望系永恆嘅
lhy92725 發表於 2015-12-31 11:13 PM
祝妳2016年快樂! 身體健康!! 心想事成!!! 事事如意!!!

評分次數

• cck_my

貓貓 早安!
好多野啊,去材料鋪定佐幾個造型膠製品
羅佐幾個燈樣板同電子文件手指
返公司做完幾份材料樣板,mail比人
去速遞公司寄樣板
lhy92725 發表於 2016-1-1 06:47 PM
仲要趕工 ....... 辛苦曬
satoshi23 發表於 2016-1-1 06:54 PM
辛苦, 貓貓效率驚人
都吾算有效率啦,本來打算食晏時間就松得人,結果搞到4點幾5點
lhy92725 發表於 2016-1-2 12:10 PM
這就是責任心重呀!
第一場:  韋斯咸(主)VS 利物浦(客)
1.韋斯咸1:2利物浦
2.客勝
3.3球

第二場:阿仙奴(主)VS 紐卡素(客)
1.阿仙奴3:0紐卡素
2.主勝
3.3球

第三場:曼聯(主)VS 史雲斯(客)
1.曼聯1:0史雲斯
2.主勝
3.1球

第四場:屈福特 (主)VS 曼城(客)
1.屈福特0:1曼城
2.客勝
3.1球
貓貓  午安! 大家週日好!
本週估估下場次賽果:
第一場:韋斯咸 (主)2 VS 0 利物浦(客)
第二場:阿仙奴 (主)1 VS 0 紐卡素(客)
第三場:曼  聯 (主)2 VS 1 史雲斯(客)
第四場:屈福特 (主)1 VS 2 曼  城(客)

巧開來
第一 ...
lhy92725 發表於 2016-1-3 09:26 AM
多謝貓貓估波波獎金.
哈哈! 韋斯咸2:0 利物浦
貓貓 早上好!
there was 5cm snow at my place last week
btw, is that a yellow hummer h2 or h3 at the back?
Pedestrian_A 發表於 2016-1-4 08:51 AM
路大哥果然好眼,係H2,幾年前落大雪系轉灣位我架車因雪太高浪起個車底行唔到,

佢揸呢架Hummer係我身邊鼠一聲就過幾分鐘後攞条長belt回來幫我拖架車返屋企 ...
mnb1123 發表於 2016-1-4 10:09 AM
Eagle eye路人甲好車好眼光!
貓貓 早安!
貓貓 早安!
唔知道是否有喜事呢
free2penny 發表於 2016-1-7 09:07 AM
早安! Penny帶喜事來
i want a h1 but i don't like the sitting position of suv...  also, the h1 resale value is sky high...
Pedestrian_A 發表於 2016-1-5 03:55 PM
h1好車! 不過   也是問題多多.....

路生再買一部就得啦
lhy92725 發表於 2016-1-5 04:50 PM
沒錯, 就這麽簡單
沒地方停泊
Pedestrian_A 發表於 2016-1-6 02:32 PM
為h1, 再買更大新屋