返回列表 回復 發帖
四月份的,可以延迟多一个星期吗?因为当时,是在清明月啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 qqbubu 於 2009-2-20 03:21 PM 發表
四月十九好日子
你结婚的大日子吗???
原帖由 h2o 於 2009-2-20 06:23 PM 發表
我又冇份...
想去ta ta ta ta某某都唔得...
你真得那么希望去吗?那就快来大马吧!
原帖由 toyo88 於 2009-2-23 04:43 PM 發表

带埋成秋人黎喇~~
你几时再来啊?
原帖由 toyo88 於 2009-2-23 05:56 PM 發表
安排紧~
那么我们就期待你的出现啦!
原帖由 ed_teck 於 2009-3-14 10:48 AM 發表
  我可唔可以join 啊?
兩個人...
可以啊!我们是在四月十九好啊!你有问题吗?最终要是你不要再放飞机啦!还有需要先给二十五块当抵押金!!
原帖由 ed_teck 於 2009-3-15 10:32 AM 發表

12號我就 confirm on... 19 號... 我多幾日先同你 confirm... 可以嗎?
唔知會唔會要返 office..
你给猪猪知道就好啊!这次是他话事!
我和你相反!哈哈!因为我要去清明!
原帖由 ed_teck 於 2009-3-29 09:43 PM 發表

幾時會 gathering?
我應該會參與.. 人數未定, 2-4 人
好多人啊!真好玩!也快可以见到你的真人啦!爷爷!
原帖由 ed_teck 於 2009-3-30 08:14 AM 發表

@@ 唔好叫我爺啊... 叫到我咁老我仲洗溝女?
上次出來俾佢地叫左一次搞到我唔敢出來了.. 呵呵...
那么我该怎么称呼你呢?
原帖由 ed_teck 於 2009-3-30 05:27 PM 發表
dickson 兄, 可以叫我 eddie...

ting, 我已經 pm 妳.. ^^
不要加个兄字啦!eddie哥!
原帖由 wlt1110 於 2009-3-31 12:39 PM 發表
难得阿爷出席喔!!!!
那么你又怎么说呢?
猪猪,你的名单少了fatty哦!
原帖由 mun2 於 2009-4-2 12:13 AM 發表
你地要去边度饮茶。。 我同猪都想唔到要去边度。。。
建议再去midah的McD那里可以喝水喝到饱!

原帖由 tingx2 於 2009-4-2 03:22 PM 發表

你好似有参加的...是肯定要出现..
但如果我来不及去呢?
原帖由 tingx2 於 2009-4-2 03:42 PM 發表

你地两个玩我啊??
迟到好过没到...个日应该会搞到好迟的..
你那么好玩,怎么会玩不起啊!
我那天要去姐姐家啊!