返回列表 回復 發帖
問題下次邊區之後仲可以點做
呢种系针对高风险地区或者系高风险入境人士专设的
lhy92725 發表於 2021-2-1 04:18 PM
唔通香港又會咁做嗎
祝貓貓恭喜發財
吳孟達病逝
我自己本事唔够,现在公司还算有生意做嘅
lhy92725 發表於 2021-3-4 03:36 PM
招財貓
貓貓最近好嗎
廣州在沸騰!】123萬荔灣居民湧落街檢測,人龍幾公里,廣州市面人心惶惶!

貓貓個邊情況好嗎
聽聞廣州封城, 又限電, 是否真的嗎貓貓
什么是限电? 够钟就断电?
4461 發表於 2021-6-1 06:19 PM
[color=rgba(0, 0, 0, 0.78)]廣州,佛山、東莞、惠州、珠海、中山等地進行「錯峰用電」,各地根據具體情況,具體政策有所不同。例如汕頭的「開五停二」方案,工業用戶需從基准日每周星期二起輪休2天,在用電高峰時段9時至12時、14時至17時、18時至21時停止生產用電,僅保留保安保溫負荷。在東莞虎門鎮,全鎮工業專變客戶需在5月至12月執行「開六停一」至「開五停二」有序用電計劃,不自覺執行的企業,甚至會追加處罰停電48小時。[color=rgba(0, 0, 0, 0.780392156862745)]

[color=rgba(0, 0, 0, 0.780392156862745)]https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E4%B8%AD%E5%9C%8B/631332/%E5%BB%A3%E6%9D%B1%E9%99%90%E9%9B%BB-%E7%9B%AE%E5%89%8D%E8%B2%A0%E8%8D%B7%E9%9C%80%E6%B1%82%E5%B7%B2%E8%B6%85%E5%8E%BB%E5%B9%B4%E5%85%A8%E5%B9%B4-%E5%BB%A3%E5%B7%9E%E7%AD%89%E5%A4%9A%E5%9C%B0-%E9%8C%AF%E5%B3%B0%E7%94%A8%E9%9B%BB?itm_source=universal_search&itm_campaign=hk01&itm_content=articles&itm_medium=web

[color=rgba(0, 0, 0, 0.78)]
豆腐火腩飯好耐無食過了
CC517 發表於 2021-6-4 11:26 AM
仲唔快快買來食
茶餐厅都唔去了?限堂食吗?
lhy92725 發表於 2021-6-5 10:26 AM
外賣多.....
要安心碼或填紙仔
CC517 發表於 2021-6-5 11:43 AM
貓貓 你還好嗎!
都好煩下,買外賣算啦
CC517 發表於 2021-6-11 11:20 AM
想問如果打了2針, 是否顯示針咭, 咁就冇咁煩嗎
搞咁多嘢,手機爆棚留返D位來裝game
CC517 發表於 2021-6-12 01:32 PM
裝什麼game有好介紹嗎