返回列表 回復 發帖
KK
KK早
祝賀KK會館到達1300頁X1
慶祝1300頁,多謝大家支持luke16820 秒前TVB 13000000 元
積分轉出o0月54 秒前TVB 13000000 元
積分轉出pknoface1 分鐘前TVB 13000000 元
積分轉出lhy927251 分鐘前TVB 13000000 元
積分轉出timmaxsing1 分鐘前 ...
tvbkk123 發表於 2014-6-8 12:47 AM
多謝KK獎金,喎升級咗伯爵喎KK,真係富有啦
睇離KK好得閒喎
無指教,路過打個,我係練武之人,空手道八段,未必久你打架
每個武術都有自己嘅優勢講下你學空手道嘅感想或對其他武術嘅睇法啦
空手道中包含踢、打、摔、拿、投、鎖、絞、逆技等多種技術,主要會用鎖去令對手短時間內無得反抗,其實都好難講,所有武術都係搏大晶心,總結來講都強心健體及可以保護到自己及身邊的人啦 ...
小雅妹,暫時NBA無賽事開,好得閒啦,可以去旅行散心跚
可以買世界盃呢。  今日又輸咗6億囉
LastWinner 發表於 2014-6-19 02:44 PM
無所謂啦,你更多TVB,6億都係當散銀
KK下午好
慶祝1400頁,由1400頁開始到29-06-2014 11.59pm入黎支持嘅所有朋友可得1400萬
多謝大家嘅支持

tvbkk123 發表於 2014-6-28 11:19 PM
Big strong support KK, celebrate 1400, happy and joy, flash...

評分次數

多謝KK,加TVB及功勳給你閃...
KK你好
係...不用說...先贊助你1億活動費用
tvbkk1232014-08-14  15:00 PMTVB 100000000 元積分轉出