返回列表 回復 發帖
今年會再加幾項類別比大家估⋯⋯此活動差不多半個月時間才結束,所以你哋可以慢慢想下⋯⋯
有新項目甘奇?
lhy92725 發表於 2015-11-24 09:29 PM
我舊年都加咗劇集主題曲啦,所以今年加多幾項唔出奇,活動內容多元化D⋯⋯
係咪呢D 呢

http://img.tvb.com/p/event/tvb2015/nomination/list/6-01.jpg01 愛同行
「愛•回家」主題曲
主唱:鄭俊弘http://img.tvb.com/p/event/tvb2015/nomination/list/6-02.jpg02 是你嗎 ...
satoshi23 發表於 2015-11-24 10:33 PM
不是⋯⋯主題曲係上年主題,今年新加的主題不少於2項⋯⋯
萬千星輝
所有投票項目的投票時間自2015年11月20日下午3時正 起至12月13日凌晨3時正為止。
satoshi23 發表於 2015-11-24 10:31 PM
由於官方要計算部分票數關係,所以有此時間,最後請參與者留意活動帖子最新截止時間,並進行活動參與⋯⋯
各位好...
今天超級多文件要睇or簽...
現在還有10多份文件未睇or簽署
大家你好...
頒獎典禮D金於18號前派發各位...請耐心等下...因我要睇D帖有否違規OR問題...
各位好... 並祝各位冬至快樂....
昨天只行了高額籃球區一轉...  剛上來就發現條2億買的5X1全中... 扣本淨贏高額籃球區40多億,
所以在冬至大派金額... 與你們分享快樂...冬至喜悅... 由只帖開始計,名額15名,每人送1億冬至金額

發帖格式:

領取1億冬至賞金X1等如此類推......名額有限,先到先得
-------------------------------
此外在領取登記活動其間......其中一位有機會奪取高達3億元暗樓大獎...祝各位GOOD LUCK......
15名x1億都係15億, 仲冇25億點用咗佢好呢J神兄?
pknoface 發表於 2015-12-23 10:38 AM
你條數都計錯... 扣除2億本金...我中淨46億純金額,派15名+個3億特別暗樓,共派18億,還有30億在阿公到...未派比我... 等我想下先...遲D公布...
此外在領取登記活動其間......其中一位領取金額者有機會奪取高達3億元暗樓大獎...
有關3億暗樓數是1XXX8......祝各位GOOD LUCK......
誰灌水⋯⋯
灌到這館有金派都唔知到⋯⋯
這幾位灌水⋯⋯就罰幫我宣傳到夠15名額
仲有5位!
free2penny 發表於 2015-12-24 03:29 PM
叫多 5 個人
satoshi23 發表於 2015-12-24 03:31 PM
D報名數好像不對喎⋯⋯是否有水友報錯數??
是否好像得9人報名??
有關三億元暗樓已過了,有關三億暗樓得主遲D公布!
現在由此帖開始計算,設定多一個三億元暗樓,請各位加油,暗樓設定在1XXX2帖⋯⋯
PS:請勿自吹帖子⋯⋯否則會跳另外一組數字!
酒神版 唔去蘭桂坊飲酒 ?
satoshi23 發表於 2015-12-24 10:28 PM
係就係中環蘭桂坊區飲嘢,不過係我個FD家中的天台飲酒,望落去是蘭桂坊夜景⋯⋯