返回列表 回復 發帖
原來bb報名時未有跟格式,所以計⋯⋯
如果在H.K時間25號正午12時餘下5名額未有人報名領金的話,會把有關獎金平分給有報名人士⋯⋯
多謝 J 神評分

bb 要再報過名?
satoshi23 發表於 2015-12-25 12:53 AM
唔需要⋯⋯因你詳細例出了!THX哂!
我就繼續飲,明天再見⋯⋯
Penny 呢度要有人吹水先得嘎!! 小心呀!

係 J 神話嘎!!

...
gracechanstuart 發表於 2015-12-25 08:06 AM
自吹得來自律,並自吹太嚴重的話......我都會當睇唔到...... .,因第一個暗樓真係有D自吹得嚴重啦......
各位好......
我繼續再飲下先....守候再見......
在正常情況下少於一分鐘或只有自己不段連帖好幾頁自吹,便是自彈自吹,可當灌水(可扣分),當然每個地區有不同守則,但我覺得唔太大問題的話...我會當睇唔到,所以放心吹......
飲醉咗會唔會每人派10億架?
pknoface 發表於 2015-12-25 08:21 AM
發白日夢...
未停過.....小心駕車呀
free2penny 發表於 2015-12-25 08:41 AM
我有公司車我回家
昨晚至今早飲了1支紅酒or 2 打啤酒
真的要繼續去再飲啦...守候見...

公司買了10部電動車...其中一部了我駛...
我剛剛飲完...所以叫我無飲酒的FD駛,送我回家...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
叉足電可以行幾耐啊
lhy92725 發表於 2015-12-25 10:05 AM
每次充滿電可行駛538公里...
5百幾公里可能行兩轉深圳了吧?
叉電嘅地方夠吾夠多架
lhy92725 發表於 2015-12-25 10:16 AM
基本上唔多夠,不過D叉電地方會陸增地方叉電,所以現時我駛時見電量如下10%左右就會去叉電站叉電
每次充電要幾耐呀?
pknoface 發表於 2015-12-25 10:21 AM
每次叉電需要1小時20分鐘,就可叉電夠100%
我前天到機場站途中直路踏油門由20KM踏油到110KM入機場巡站,在一瞬間加速飛馳,離心力近似「越礦飛車」。我後座的下屬立即抓緊扶手,當時我十分興奮,連聲都好清脆「好夠力,好靈活」,下車一刻仍笑至「見牙唔見眼」。D下屬話電動車比...想像中反應更敏捷及穩定,「泊得住日本跑車」。你們如想換車,試過就上癮。