返回列表 回復 發帖
嘜亂UP掌門未報名領金架⋯⋯
所以加我名額希望是對啦⋯⋯
亂UP是特加賞⋯⋯所以不是X14⋯⋯是X1⋯⋯你無睇清楚發帖⋯⋯
貓姐:是未報名人士加設賞⋯⋯你無睇帖
我再說一次,未報名人士加賞,已報名等收金,勿報名,
PS:亂UP掌門報名格式錯誤,請在報多一次名,EE是第一位報名,現在餘下兩名額⋯⋯
報告 J 神  貓貓享今次係未報名 既 ,

所以

貓貓 係 加設賞 第 一名 , 伊伊係 加設賞 第二名

亂UP掌門報名格式錯誤

冇佢份

總結加設賞  仲差一個 ...
satoshi23 發表於 2015-12-29 11:22 PM
由於是設所以金額有不同及發帖格式也有不同⋯⋯方便計算⋯⋯
亂UP修正番格式都會計算⋯⋯
發帖格式:
領取加設名額TVB 60,000,000元賞金X1
亂UP掌門⋯⋯我發追加帖後,你就是第一個發帖,但你好像睇帖,你需無發引言中的格式⋯⋯
由於次序先後及我早前的帖說過⋯⋯你要正確重新發格式帖,也有賞金⋯⋯
酒神版甘早?返到公司了?
lhy92725 發表於 2015-12-30 08:25 AM
今朝8點就到公司啦...因我部車要充電...我守候要去小濠灣開會,要中午才回公司...
即係仲有2個嗎!
free2penny 發表於 2015-12-30 09:00 AM
無名額了...第二個是貓姐 ,第三個是di0208,但由於我追加名額亂UP發帖格式非常亂來...報名"X14"??所以只要亂UP掌門正確重新發格式帖,也有賞金⋯⋯
我在16585#及16593#都有說... 正明一點亂UP掌門係唔睇帖囉...

所以幫我"通緝"他,叫亂UP掌門睇帖...
我回來啦...
小蠔灣車廠

小蠔灣車廠是東涌綫、機場快綫和迪士尼綫的車廠,位於大嶼山北部的小蠔灣。該車廠位於機場快綫和東涌綫主綫北側的填海土地,但不直接和迪士尼綫路軌連接,迪士尼綫列車來往車廠,須途經機場快 ...
satoshi23 發表於 2015-12-30 10:53 AM
你所說是大路嘢...
我可以說多我可以說的東西給聽....首先去小蠔灣車廠不定要坐公司巴士...在特定時間坐回廠列車入車廠會好D,無需由外圍入...會快3至4分鐘時間到你車廠要去的目的地,我今早把車泊在欣澳站的職員車場,坐列車入小蠔灣車廠,因我今天開會地方就是列車停泊處...行20步左右的會議室...
我今早到了欣澳站,該站長叫我就等待3-5分鐘左右,安排了一列剛到站的迪士尼列車(不載客列車)回廠載我入車廠...
祝J版新年快樂!

pknoface 發表於 2016-1-1 06:02 AM
N年前的制服(有13年以上年前),不過制服有個好處...容易知道該職員的級數高低...
比你下我N年前剛入職是什麼職級??選擇分別由G30、G40、G50、S10、S11、S20、S30、S40、S50、M10級??估中你有賞...但唔講住
---------------------
最後公司現時的制服如下:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
酒神版新的一年繼續高升
lhy92725 發表於 2016-1-1 08:49 AM
考慮下...唔想再陞...因再要讀書
HI~
各位新年快樂;祝各位今年步步高陞!
我會離開H.K幾天...外遊,在1月3日返來才派比各位...
你兩年前既級別如果冇記錯應該係M20, 以此推算每兩年升一級, 咁你13年前估計係G30.
pknoface 發表於 2016-1-1 12:29 PM
錯... 我公司G30級是保安人員, MTR是我第3份工,我入公司是2009年尾入職,當時入職的時候已是S10級