返回列表 回復 發帖
各位好⋯⋯
就來過新年啦,你哋想新年前做衝帖活動,定話想我於初一至初七期間開新帖給玩活動⋯⋯大派金額,大家比D意見啦⋯⋯THX哂⋯⋯
不如...我在初一至初八期間開個帖比你哋選卡"利是"or帖數派金啦...
亂Up及貓姐好⋯⋯
嘜你有見過我扣分咩⋯⋯重要扣得好重手⋯⋯
各位好⋯⋯今個新年活動會由我主持,有關新年活動於初一至初七在水區新帖中舉行,參與活動者必須選擇A+B卡共兩張進行活動⋯⋯有關活動詳情於論壇H.K時間:初一的正午時間公佈~
各位好⋯⋯今個新年活動會由我主持,有關新年活動於初一至初七在水區新帖中舉行,參與活動者必須選擇A+B卡共兩張進行活動⋯⋯有關活動詳情於論壇H.K時間:初一的正午時間公佈~ ...
timmaxsing 發表於 2016-1-18 12:55 AM
爆多少少新年活動料比你聽吓⋯⋯車車分版同意比我在新年時,水區派功勲由"+0至+50功勲,祝你地到時GOOD LUCK啦⋯⋯
  初一至初七 .... 請問可以提早嗎
satoshi23 發表於 2016-1-18 12:34 PM
初一開始...無得早...我特許你到時初十前回帖...OK
+功勲要申请批准
yxx01 發表於 2016-1-18 12:38 PM
唔需要...因在新年期間開帖主持活動...但在水區特派功勲...都要通知車車一聲... 這是對水區版主的專重...
...初十前...  初十 都 ok 嗎?

唔該曬 J 神
satoshi23 發表於 2016-1-18 01:04 PM
批准...
酒神版過年唔去旅遊留港飲紅酒咩得閒出現嘍

J神午安!
mnb1123 發表於 2016-1-18 03:26 PM
今天個新年無假放... 要Stan by控制中心...有特別OPERATION做...
各位好...
酒神版新年要OT,其實即系周圍巡下甘嘅遮
lhy92725 發表於 2016-1-19 10:47 AM
公司開咗港幣$10萬元現金比我,叫我自選38個站去巡站,並代表公司派利是...見者派港幣$1,000元
非本公司職員...無得派...
聽日加入貴公司 做 part time
satoshi23 發表於 2016-1-19 03:22 PM
我公司好少有兼職⋯⋯有95%兼職都係內部申請⋯⋯有5%在公司網站,但通常好少會登⋯⋯
好少兼職,你幫我申請咯

請唔請 full time ?
satoshi23 發表於 2016-1-19 10:47 PM
就算我公司請你,要上一個月堂架⋯⋯上完⋯⋯新年都過咗啦⋯⋯
full time就上佢網頁申請就系啦
lhy92725 發表於 2016-1-19 11:20 PM
全是英文的豬頭骨申請,是難及內部無人去申請部門,用D文法式英文的內容⋯⋯