返回列表 回復 發帖
言兄,昨日D波箏唔箏氣,有無贏多少啊
其实如果个个跟J神買波C公肯定破產
ob51330 發表於 2013-10-28 03:56 PM
啊公錢多嗎,當然不會破產,表示該區十分旺場,但我幾天都可能唔買波住,今天可能除外 ,因要放下錢出現
买,有么心水?
luke168 發表於 2013-10-28 04:00 PM
有條3X1可能會得,過就我要想想是否買
今天什麼事,這裡旺到,有點應接不下潻,好彩我無嘜嘢囉,可以來睇場
ok,如果有就跟 希望没搭沈你的船
luke168 發表於 2013-10-28 04:18 PM
要就守候PM你,不過唔知得唔得
今日旺日
lckiong 發表於 2013-10-28 04:26 PM
今天是旺日,不是發生什麼是嗎
吾紧要,泥排我几黑,买亲都输,所以要温下贵人
luke168 發表於 2013-10-28 04:27 PM
不要多,這條我都是改少少,不過大約都是一樣,你贏錢,我都會贏錢
小強哥,D圖好美啊,關於火車也是與我工作非常有關的,是否可把該套火車記錄片給我自己真藏及用作工作上參考呀,十萬分謝意
仲要後期製作配字,之後我睇轉壓套片出嚟
lckiong 發表於 2013-10-28 04:55 PM
做完後可否SEND比我啊,
HIDE SIR再次出現來支持本館呀,非常榮幸,不如評分支持下小館
港鐵話事人
lckiong 發表於 2013-10-28 05:08 PM
不是什麼港鐵話事人,我只是港鐵其中一個部門的管理人員
你仲未放工?
HIDE 發表於 2013-10-28 05:05 PM
守候18:30要開會議,無得早收工,
高高B如流星,都是一闪而过
lhy92725 發表於 2013-10-28 05:16 PM
高層級版主,當然好像"流星雨"飛過
甘又可以补假咯
lhy92725 發表於 2013-10-28 05:27 PM
都唔知道,睇下先啦,起碼貓姐你不要開會,大部分時間可以準時收工啊 我就...
我之前都網上申請過港鐵一個Post 但無回覆
HIDE 發表於 2013-10-28 05:27 PM
通常10個 Post,有6個Post是內部申請者優先,餘下4個Post請街外,無回覆,你可以入咗後備列,(後備列會在6個月內進行再選情選)
申請港鐵什麼post呀,申請港鐵post是否是可以同家人、配偶或子女獲得其中一樣福利,免費任坐任用八達通呢