返回列表 回復 發帖
雪景e+越嚟越普通咗

就連日本e個觀雪景點都邊到冇乜特色咗:

e+好多地方搞 ...
lckiong 發表於 2013-11-16 10:36 AM
非常GOOD呀
lckiong3 秒前TVB 20000000 元積分轉出
J神早

細細隻鴨仔,好Q喎
luke1683 秒前TVB 2000000 元積分轉出
吾知好吃没
luke168 發表於 2013-11-16 12:11 PM
鴨仔Q,都唔...吃就,不好啦
乱UP大师仲未训啊
lhy92725 發表於 2013-11-16 12:18 PM
誰亂UP,有咩
allo兄一日送两个,财神爷顶吾住架
lhy92725 發表於 2013-11-16 04:07 PM
貓姐,係三個呀,無話頂唔頂得往,頂得往,但一天一至兩個就OK啦,
遊戲估一估:

今天會不會派利是呢?

A.會派利是,每人每位會派多少,請註明:_______

B.今天不會派利是,原因是:請註明:__________

請注意:

(每人只可參加一次)

(格式內容無限制,但問題無關內容請勿發出,否則不會有獎金)
(該問題遊戲無需PM,知道答案者,選擇答案發帖)歡迎參加 !   
小遊戲估一估 ,問題不限名額,晚上21時截止
(估到最接近者可獲得 TVB 1千萬獎金及特別獎一份)
财神爷又派利是啦
lhy92725 發表於 2013-11-18 09:55 AM
對呀,你都估下我派多少
B. 今日唔會派利是,因為等20號升親王派大大封利是.
lckiong 發表於 2013-11-18 10:00 AM
有創意,不過估錯呢,是估我派多少, 兩者不可一起並用 ,再估過小強兄
創意小利是
lckiong5 秒前TVB 1000000 元積分轉出
升"親王"遊戲我站時唔會升級,因基於問題未截然不同,等到截止後,才說我想升級是多少號數
唔係喔
我估今日唔會派喔,咁就既係唔會有數目咯
如果要估數目既咪唧係今日一定有派
lckiong 發表於 2013-11-18 10:33 AM
小強兄比你刪只帖再估過呀,我睇唔到

第五次引言小遊戲問題,本次引言小遊戲不設安慰獎,只有4位朋友答中獲得1千萬金額,多謝各位支持本館
問題答案公布:

#150/2244#
--請按此--

第五次引言小遊戲問題金額發放名單
#150/2245#
--請按此--

發問遊戲得獎名單
可看 #159/2382#
可連接 ---請按此---
财神爷今日吾使开会啊,星期一喔
lhy92725 發表於 2013-11-18 12:07 PM
今天無嘢做,坐在OFFICE
只是派D散紙
足球有心水没?
luke168 發表於 2013-11-18 12:22 PM
用2億咗條4X1,