返回列表 回復 發帖
其中一條友仔应该是我.
你未係其中一條友仔啦 !你真係中哂......招啦 !
今次我心中的LUCK號碼是58號,有1個帖數是4258#中"聖誕利是包"一封,
看到帖中獎者請選擇1至28號碼,然後PM我你選擇的號碼是幾多號?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
發問圖片遊戲:
她的名字叫什麼?

(每人只可參加一次)
道答案者請發貼,歡迎參加 。
發問圖片會在H.K時間晚上23時正截止

(估中者可得5,000,000(5百萬獎金)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
J 神你間房使唔使搵人執一執呀
(我好得閒喔
lckiong 發表於 2013-12-9 10:52 AM
現在把明送錢,叫你執一執啦
圖片把明簡單到送錢遊戲,如果都答錯,真係要
EE妹到有Hangman玩囉
一公升眼淚女主角,當年真係好正
chlonline 發表於 2013-12-9 12:22 PM
需要重看該主角劇照嗎?我有好多
湖人現在輸緊6分啦,又可能爆冷啦
聽歌仔好D,粉雪、3月9日 好配合套劇
chlonline 發表於 2013-12-9 12:34 PM
是這樣嗎?
廣告費:2億,唔該
lckiong 發表於 2013-12-9 12:48 PM
小強我唔收啦,你去收啦,收到全數係你啦
該圖片獎金加多3百萬,總共8百萬獎金,分享小喜悅,如果都答錯,真係要是萬歲同
EE送多一個字母,中金樓者再估多一次呀
有呀,睇4357#,我去咗EE到呀
檸姐好,該題係送錢,如果都錯就要
J神仲有邊個未派到
lckiong 發表於 2013-12-9 07:06 PM
什麼邊個未派到
發問圖片遊戲:
問題:請問大家圖片中的名人叫做名字呢?
(提示:他有唱歌同拍電視劇)
(每人只可參加一次)
知道答案者請PM我,不要發貼,歡迎參加 。
發問圖片會在H.K時間晚上23時正截止
(估中者 ...
timmaxsing 發表於 2013-12-6 12:46 PM
答案是:羅志祥(英文名:Show Lo)外號「小豬」。
lovebearhl7 秒前TVB 20000000 元積分轉出
yan11111 分鐘前TVB 20000000 元積分轉出
luke1681 分鐘前TVB 20000000 元積分轉出
tvbkk1232 分鐘前TVB 20000000 元積分轉出
lckiong3 分鐘前TVB 20000000 元積分轉出
SweetLemon5 分鐘前TVB 20000000 元積分轉出
han20135 分鐘前TVB 20000000 元積分轉出
ahsing6 分鐘前TVB 20000000 元積分轉出
金石良6 分鐘前TVB 20000000 元積分轉出
巧開來7 分鐘前TVB 20000000 元積分轉出
HENRY_1688 分鐘前TVB 20000000 元積分轉出
nikon-d70009 分鐘前TVB 20000000 元積分轉出
allo11 分鐘前TVB 20000000 元積分轉出