返回列表 回復 發帖
我呢度都基本系,就是公务员的亲戚或者有识得公务员门路的人
lhy92725 發表於 2013-11-28 11:34 PM
我依度得馬來人可以入
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
財神J早晨
緊係外出啦,要返工架嘛~大佬
我冇份咗
什麼
timmaxsing 發表於 2013-11-29 11:04 PM
我好次超過時間咗
财神J早晨
我要開工
開工即系要捱
財神J晚上好
財神J早晨
財神J早晨
全部竟然係度講波經,我閃
問圖片遊戲:

問題:請問大家圖片中的人是誰呢?
(每人只可參加一次)知道答案者請發貼,歡迎參加 。
發問遊戲,H.K時間晚上23:30分截止
(估中者可得10,000,000(1千萬獎金) ...
timmaxsing 發表於 2013-12-3 03:34 PM
何鸿燊
财神J早晨大家早晨
發問圖片遊戲:

問題:請問大家圖片中的遊戲叫做名字呢?
問題答案請用English作答
(每人只可參加一次)
知道答案者請PM我,不要發貼,歡迎參加 。
發問圖片會在H.K時間晚上23時正截止
(估 ...
timmaxsing 發表於 2013-12-4 02:33 AM
PM咗,咁出名嘅遊戲好難唔知