返回列表 回復 發帖
日本美魔女

chan200308 發表於 2013-10-30 01:46 PM
老成咁都叫美
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
美魔女就係 老
chan200308 發表於 2013-10-30 01:51 PM
係年紀老,不過樣仲身材好癡20+歲咁
遊戲開始啦
所以叫美魔女
chan200308 發表於 2013-10-30 02:08 PM
但係你放果d圖樣都係50,60歲
KK呢度有咩玩啊?
我话佐赞助一亿嘅
几时要就出声啦
lhy92725 發表於 2013-10-30 02:11 PM
多謝懶貓
有什么游戏??
wasimasterQ 發表於 2013-10-30 02:12 PM
踩金樓很簡單而已
我的老板就是做熟食gek
我已经叫他拿去换给人咯~
人家多到都不要了
现在一碗面4.00 ~一碗饭5.00
已经很少需要零钱了

你拿住300以上去他就有收服务费咖

ohhh你一放工系咪就翻屋企咖?
很久以前你那一堆零钱去银行 ...
0winnie0 發表於 2013-10-30 02:16 PM
我通常都是拿去雜貨店換的沒所以不知道
一排日日都遇到d废咖
压力很大>.
0winnie0 發表於 2013-10-30 02:16 PM
吸氣大叫 依個世界真係美麗,d空氣真係新鮮壓力就會更加大
都是比佐你先,呢两日都夜晚应该都无得上网
lhy92725 發表於 2013-10-30 02:21 PM
都得,多謝先
我gek零钱每个月至少600以上
有时我爹地仲拿来叫我换
很少人要那么多
有些人仲过分
拿5sen来
0winnie0 發表於 2013-10-30 02:22 PM
如果有那麼多的話就沒辦法,拿去銀行吧,或者是你自己那來用
我不钟意人D拿零钱给我
所以我绝对唔会拿零钱俾人gek
哈哈~如果有一日有个客拿住1000gek零钱去搵你买野
你会点?
0winnie0 發表於 2013-10-30 02:32 PM
有乜嘢變都係要收架
零錢買嘢唔可以超過rm10

50 sen: Up to RM10.00
Coins less than 50 sen: Up to RM2.00
lckiong 發表於 2013-10-30 02:44 PM
有d咁嘅事
黎个系你公司gek 规矩?

甘你有试过咩?
唔会俾老细骂?
0winnie0 發表於 2013-10-30 02:50 PM
未試過,相信冇人咁傻
金樓#4999同#5000連續
lckiong 發表於 2013-10-30 02:51 PM
冇諗過添不過冇所謂啦
點樣係中神秘獎金貼圖放歌連續一個數量連帖
lckiong 發表於 2013-10-30 03:00 PM
中咗咪知囉