返回列表 回復 發帖
OK啦,唔知都知道,會難咩,等收錢啦
timmaxsing 發表於 2013-12-4 01:19 PM
等收錢
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
圖片"幪面人"答案...是...,有人答對,有人答錯,看下比例先睇下要不要發出安慰金先
timmaxsing 發表於 2013-12-4 04:43 PM
塊臉都差唔多蒙嗮,點估啊,大佬
乱估!!!
lovebearhl 發表於 2013-12-4 05:06 PM
亂來的徒弟
財神J早晨大家早晨
allo兄, 呢位靚女咁似我以前个女朋友既? 叫勿名呀?
pknoface 發表於 2013-12-5 11:47 AM
靚女就話次你女朋友仔都有咗就生性d啦
[quote]

我好生性架, 依家冇再去沟女架啦.
咁就唔好再想當年啦
發問圖片遊戲:

問題:請問大家圖片中的名人叫做名字呢?
(提示:是韓國女星,有套劇令全成佳話,並在多個國家都有首播 )

(每人只可參加一次)
知道答案者請PM我,不要發貼,歡迎參加 。
發問圖片 ...
timmaxsing 發表於 2013-12-5 01:57 PM
PM咗,依個就真係好難唔識雖然我冇睇
阿門!
LastWinner 發表於 2013-12-5 04:38 PM
邊度有門
希望D版區大大,手下留情,唔扣你分啦,到時 都無謂啦,GOOD LUCK啦
timmaxsing 發表於 2013-12-5 04:51 PM
你幾時做版主
未想到, 不過劇集水區開了很多劇集討論,每集劇情送1萬元金額,你可以去回覆,如果你想我開什麼劇集帖就可以,PM我就得啦,劇集水區獎金不久,多來本館吹水玩遊戲,再送千萬金額 ...
timmaxsing 發表於 2013-12-5 05:04 PM
我都系等幾集一起睇嘅,好難吹
幾集睇完後,未去吹囉, 執返萬幾蚊, 再唔夠的話, 未過來本館吹或玩遊戲贏取高注項獎金囉,係唔係呀KK?
timmaxsing 發表於 2013-12-5 07:07 PM
剩係黎你依度都夠啦你咁照我
财神J早晨大家早晨
發問圖片遊戲:

問題:請問大家圖片中的名人叫做名字呢?
(提示:他有唱歌同拍電視劇)

(每人只可參加一次)
知道答案者請PM我,不要發貼,歡迎參加 。
發問圖片會在H.K時間晚上23時正截止
(估中者 ...
timmaxsing 發表於 2013-12-6 12:46 PM
pm咗
財神J上午好大家上午好
財神J晚上好