返回列表 回復 發帖
放工,返黎再倾过
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
对云顶兴趣唔大,赌更加唔使讲
不过呢D地方通常都是吸引游客嘅
lhy92725 發表於 2013-9-14 10:59 PM
係啊,我依d随时可以上嘅,就冇咩吸引力
去雲頂唔一定係賭唧
lckiong 發表於 2013-9-14 11:01 PM
好多人钟意上去饮杯茶就落返黎,我就冇咁嘅闲情
仲有咩玩啊?
lhy92725 發表於 2013-9-14 11:03 PM
好多嘢玩架,不过我好耐冇上有冇加新嘢就唔知啦
都係唧,因為就近,反而冇乜點上去,我都係去過三四次嗟
lckiong 發表於 2013-9-14 11:12 PM
我超过十年冇上过去,朋友日日叫我上,我都唔知上黎做乜,所以推到我都唔好意思
其实所谓云顶是一个类似乐园的地方啊?里面有就酒店有餐厅又其他玩了设施?
lhy92725 發表於 2013-9-14 11:13 PM
冇错
基基 晚餐

chan200308 發表於 2013-9-14 11:19 PM
多谢陈sir
甘睇落都无咩吸引到我
机动游戏我完全吾啱
lhy92725 發表於 2013-9-14 11:21 PM
係架,主题乐园吸引细路,赌场就吸引大人,係咁多,我两个都唔啱,所以冇去
赌场其实我有兴趣去参观下嘅
虽然我去过澳门
lhy92725 發表於 2013-9-14 11:24 PM
听讲几雄伟下,我未去过
的确吾错,越开越靓
lhy92725 發表於 2013-9-14 11:28 PM
你去过?
我去過威尼斯人

chan200308 發表於 2013-9-14 11:30 PM
边度黎架
去过啊,我呢度去澳门吾难的
就是要住酒店好贵咯
所以都是即日来回
lhy92725 發表於 2013-9-14 11:32 PM
大马人通常去香港旅行顺便过澳门嘅
澳门其中一间酒店兼赌场
lhy92725 發表於 2013-9-14 11:33 PM
原来!
我死猛约朋友去香港旅行,全部都仲我讲毛钱去