返回列表 回復 發帖
財神J早晨
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
各位
timmaxsing 發表於 2014-1-6 12:16 PM
忘記恭喜你400頁
財神J晚上好
財神J早晨
財神J早晨
高晨開會需要耐d
我相信財神J唔係咁嘅人,因為香港唔允許咁嘅人生存
都話咗財神J好積極架啦次足我
次足你KK,你好快未變咗財神K,
timmaxsing 發表於 2014-1-8 04:40 PM
快唔快唔知,不過需要d時間
KK蛇王佐成个下午,仲话人地似佢
lhy92725 發表於 2014-1-8 04:43 PM
你冇聽財神J講咩雖然有時蛇下,不過做起嘢上黎好積極架
咁你就估錯咗啦
成日系度吹水都做到生意?
lhy92725 發表於 2014-1-8 05:18 PM
唔係你估
果D傻嘅先吾使问长问短就买部机走
lhy92725 發表於 2014-1-8 05:55 PM
果d蠢嘅先问长问短买部机走
http://image4.it168.com/2010/1/6/87d5ad44-47bc-44ac-aad6-d04470910432.jpg

當初買呢部問都冇問就俾錢攞貨咯
lckiong 發表於 2014-1-8 06:27 PM
我買嘢都係咁,自己上網查價錢,肯定乜嘢架錢最平之後,再去鋪頭問,問到係果個價錢之後就直接買,唔使浪費時間
我係問都冇問睇咗價錢就俾錢攞貨走人
lckiong 發表於 2014-1-8 07:12 PM
依個世界所有消費者都係咁,世界就和平嗮
財神J晚上好
都要睇下咩人架嘛,有人系吾识就要问架啦
lhy92725 發表於 2014-1-8 09:27 PM
唔識可以係網上睇到識