返回列表 回復 發帖

依架嘅人,真係唔知可以點講
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
太細啦 放大又朦
chan200308 發表於 2013-11-24 01:32 AM
下載黎睇啦!
我又來踢場啦
timmaxsing 發表於 2013-11-24 12:20 AM
7111 金樓
timmaxsing11 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
輝仔,老陳,雅雅 晚安
你依架直接放大就睇到架啦,慢慢睇啦,我訓覺
ken兄晚上好
懶貓,老陳早晨
夜晚唔訓就係打算攞d詠春拳館嘅資料,點知依架所謂嘅練武之人原來係咁有口德嘅,搞到我有d唔想練
功夫無分國界嘅,主要系人嘅武德,好次我圖入邊嘅人,就算佢真係可以一個打十個,佢嘅人品分分鐘連一個掃地阿嬸都不如
人性嘅關係啦,老實講,我係華人我都覺得華人嘅本性比較自私仲心驕氣傲。
无错啦,我就系呢个意思
所以学下外国的功夫,他们的教导方式可能比较团体性,无甘个人崇拜
lhy92725 發表於 2013-11-24 11:47 AM
不過我唔想中華武術消失
我都覺得唔關武功事
係人格問題
我都見過網上有些自以為識少少功夫就欺壓別人
仲留電話叫人上拳見真章
之後就比人上門
攪到要報警
你話抵唔抵可憐呢? ...
perfectman 發表於 2013-11-24 12:02 PM
係啦,我圖中入邊果個就係咁嘅人,我係度諗,就算你真係咁勁又點嗻唔通可以擋子彈,3個人拿開山刀你都可以毫無損傷抽贏人練武係強身健體,就算係職業拳手,都會有輸嘅一日或退休嘅一日啦,人品就係一世。
吾会消失嘅,大把人打着学武然后拉帮结派架嘛
lhy92725 發表於 2013-11-24 01:22 PM
咁我自己都想學架嘛
但係好奇怪,那些人總有些狗黨狐朋,將事情扭曲,我見狗黨狐朋解釋那個人無問題,只不過是外向,喜歡結交朋友。我見到只有一個感覺,人原來真係乜都講得出口 ...
perfectman 發表於 2013-11-24 01:23 PM
睇黎你仲我係第二個論壇嘅遭遇係一模一樣
我相信-人賤自有天收
我見到那個壇容許那種人的存在
我已經無再去
perfectman 發表於 2013-11-24 01:49 PM
冇錯,我都打算放棄個論壇。
老陳午安,大家午安
當壇方管理層都是狗黨狐朋的時候
我們只有一個選擇 - 離開
全世界又不是只有一個壇
perfectman 發表於 2013-11-24 02:19 PM
絕對認同