返回列表 回復 發帖
Sneaker Lover Café & Bar ~ Good Afternoon, Everyone
:large
活動LINK ﹕ DMM 女優賞預言有獎活動 http://alturl.com/dysdn 按按就知道 ﹗
倒數 20日 ...
BeiDouChef 發表於 2015-4-13 02:17 PM
那麼熟臉口的
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
全部你都睇過曬梗熟啦
lhy92725 發表於 2015-4-13 03:47 PM
你都唔差,全部都扮過
妳睇過嗮貓貓扮嗰啲咁你同貓貓...
lckiong 發表於 2015-4-13 05:06 PM
心照啦
你點知GE~~~~~~?
kingsleyyu 發表於 2015-4-13 05:11 PM
講出黎就唔好意思啦
我唔信你會唔好意思。
kingsleyyu 發表於 2015-4-13 05:26 PM
人不可貌相
你走錯地方了
BeiDouChef 發表於 2015-4-13 06:48 PM
哪裡是對的地方
大廚早晨
大廚中午好
halo
BeiDouChef 發表於 2015-4-27 12:25 PM
放那麼可憐的做么
大廚晚上好
大廚早晨
大廚晚上好
大廚下午好
大廚早晨