返回列表 回復 發帖
完美俠早晨
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
好凍,唔想離開張床
perfectman 發表於 2013-11-29 12:17 PM
今日唔使做
金樓呀
lckiong 發表於 2013-11-29 12:18 PM
你遲咗啦,等下一樓啦,好快到,大金樓黎架
我閒人而已
有夥計開工就可以
perfectman 發表於 2013-11-29 12:44 PM
即系裝修監工啦
乜嘢電話新出都係有問題架啦所以我買電話都會等個電話一年后先會買
完美俠吃到咁豐富嘅
我總是覺得乜嘢電話都好,新出嘅總會有問題,等d人投訴下,改善下就會好架啦
凍檸姐 阿嬸冇老公
有朋自遠方來,盡地主之誼,明天還要海洋公園同蘭桂坊
perfectman 發表於 2013-11-29 04:52 PM
有機會去香港都要搵你先得
KK几时轮到去HK玩啊
lhy92725 發表於 2013-11-29 05:48 PM
有錢先
你係唔係靚女先
係嘅話我全包都得
kekekeke
perfectman 發表於 2013-11-29 05:56 PM
咁算啦
KK  selamat malam2611534
luke168 發表於 2013-11-29 08:53 PM
輝仔晚上好咁唔要臉嘅
十萬八萬我最多帶5千蚊去咋
完美俠人工一定好高,洗襯都萬萬聲
我带5百蚊港纸
luke168 發表於 2013-11-29 11:00 PM
咁就少得濟啦
嚟香港................搵我啦   我唔包你.
chan200308 發表於 2013-11-29 11:01 PM
唔包我搵你做乜