返回列表 回復 發帖
你所講嘅我答你唔到
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
我先唔会仲你癫
小强
柴可夫司機 乜嘢意思
柴可夫 係乜嘢先得架
柴可夫斯基是著名音樂家, 同音"柴可夫司機"

後其轉變成:聯想力過強,任努無怨的精神
timmaxsing 發表於 2013-12-2 05:27 PM
咁都得
後其轉變成:聯想力過強,任努無怨的精神
谐音可以接受,聯想力過強,任努無怨的精神 就唔知点解
long time no see XD ((潛水
BlAckCaTinA 發表於 2013-12-2 08:08 PM
好耐冇见啊黑猫你去咗边啊
而家浮反上來

呢掛5係病就考試、趕功課

好殘啊

今日先偷懶下上來....((咳咳
BlAckCaTinA 發表於 2013-12-3 12:12 AM
多d上黎啦好挂住你啊
黑貓終於出現啦
lckiong 發表於 2013-12-3 01:16 AM
小强終於出現啦
老陳都出埋黎啦
俾獎金啦
chan200308 發表於 2013-12-3 01:35 AM
7888 金樓
chan2003083 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
傻瓜們
LastWinner 發表於 2013-12-3 08:50 AM
傻瓜雅雅
KK早晨,开工了喂
小强去佐边啊
lhy92725 發表於 2013-12-3 10:00 AM
懶貓早晨小強最近都冇乜出現