返回列表 回復 發帖
完美俠,小強,老陳,懶貓,輝仔 早晨大家早晨
ken兄晚上好
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
寻日好生意啊?都无点见到你嘅
lhy92725 發表於 2013-12-5 11:47 AM
好多劇煲
都冇生意,手唔停都係口停架啦,娛樂下仲好啦
叫佐你去揾生意架啦
lhy92725 發表於 2013-12-5 12:32 PM
生意唔可以搵架你去搵佢就顯得你唔勁貴架啦
Good afternoon KK~~~
lovebearhl 發表於 2013-12-5 12:42 PM
姨姨下午好
KK  骨阿夫打卵
chan200308 發表於 2013-12-5 12:51 PM
老陳下午好骨阿夫係邊個啊
就係"矜貴"呢兩個字害死香港嘅女仔

怕比人話cheap,吊高嚟賣,廿幾歲吊到卅幾歲,人老珠黃,送都要諗諗啦,所以點解香港有咁多剩女就係咁解喇

女人就如球類運動:
十幾廿歲係足球,廿幾人追住你
廿幾卅歲係籃球 ...
perfectman 發表於 2013-12-5 02:52 PM
20幾歲結婚之後到咗40幾歲之後咧
唔好話港女啦,其實我覺得華人女人都係比較現實架啦,所以華人男人都比較注重金錢,因為知道有金錢先會有女人,我就係一個,我唔係唔相信愛情,我只不過唔想我嘅愛情受到金錢嘅考驗
的比喻不錯不錯xd
BlAckCaTinA 發表於 2013-12-5 04:39 PM
其實香港真係咁多剩女咩
KK快去揀返個
lckiong 發表於 2013-12-5 04:44 PM
keep得好嘅話我OK架大馬供應不足啊
日頭一個人,夜晚一個人
lckiong 發表於 2013-12-5 04:48 PM
咁都要睇自己有冇本事架我又唔係你
唔係架好多keep到好好架,30幾歲好次26-27歲咁
夜晚落咗妝你就知
lckiong 發表於 2013-12-5 04:56 PM
我講緊嘅係冇化妝嘅
黎5黎視察啊A__A
BlAckCaTinA 發表於 2013-12-5 05:21 PM
等有錢先
生活都是要同金钱挂钩的啦
lhy92725 發表於 2013-12-5 05:52 PM
所以囉