返回列表 回復 發帖
係啊,我都好唔得闲
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
冇生意,不过好多嘢做,依架开始冇嘢做咗
早上好多嘢做,到下午就冇嘢做咗.
唔够人手,出唔到去
唔好再放啦有得睇冇得
问题係少得挤咧
等紧你返归。。。。~

wasimasterQ 發表於 2013-9-17 05:53 PM
唔好
Good evening~~~

http://1.bp.blogspot.com/-bDBaMLUahpE/T-rGPlH6kwI/AAAAAAAAA2A/739AtuWpLzQ/s1600/Dinner+Plate.JPG
lovebearhl 發表於 2013-9-17 05:58 PM
姨姨晚上好!
姨姨好久不见
我都係啱啱先返到,你去咗边度黎啊
冇所谓啦,有补水咪得囉
咁刻薄,抄佢鱿鱼
炒完鱿鱼就食谷种了喔
lhy92725 發表於 2013-9-17 10:50 PM
东家唔打,打西家
都係咁打算
CC517 發表於 2013-9-17 10:51 PM
英雄
E生仲有好多米,吾使去到谷种住嘅
lhy92725 發表於 2013-9-17 10:56 PM
外星米会自己生嘅,唔使种