返回列表 回復 發帖
KK 早晨~

wasimasterQ 發表於 2014-2-22 09:39 AM
Q夫早安
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK早晨,起身啦仲训
小强又开始做熟手技工啦?
lhy92725 發表於 2014-2-22 09:54 AM
貓貓好
咁又係喎, 比呢边啲天氣凍到頭暈暈添!
pknoface 發表於 2014-2-22 11:27 AM
我依邊熱又玩制水
KK 早晨
chan200308 發表於 2014-2-22 11:58 AM
老陳早晨
叫佐你去游水当冲凉架啦
lhy92725 發表於 2014-2-22 12:36 PM
都話貓先得咯
人都得嘅,游完水,冲下身,甘米冲完凉咯
lhy92725 發表於 2014-2-22 12:52 PM
洗身液咧
你去游水果阵可以带定一DD去架嘛
我吾信你地果边D泳场更衣室无冲水设备
lhy92725 發表於 2014-2-22 12:57 PM
咁直接用果度嘅更衣室沖凉好過啦,使乜游水
你吾去游水,无拿拿去人地更衣室,会比人打架
lhy92725 發表於 2014-2-22 01:06 PM
我姐屋企就有有水池,去果度會俾人打
比啲侄兒打.
pknoface 發表於 2014-2-22 01:11 PM
係外甥
細蝦大,好睇好睇
LastWinner 發表於 2014-2-22 01:17 PM
佢唔使蝦我都煩死我
咁恐怖,係蠟筆小生呀
LastWinner 發表於 2014-2-22 01:29 PM
冇咁夸,只不過一直撩你玩嗻
慶祝900頁!!!900頁至910頁回帖者,可得900萬

評分次數

睇你好enjoy吓部
LastWinner 發表於 2014-2-22 01:38 PM
唔拗計果陣幾好玩嘅,拗起黎,我會覺得好煩
第二時你有咗細路仔个時你就知.
pknoface 發表於 2014-2-22 01:47 PM
到時仲煩
恭喜KK咁快到咗900頁 真係好似開直升飛機咁快
LastWinner 發表於 2014-2-22 01:49 PM
邊有咁誇張啊,大家俾臉嗻