返回列表 回復 發帖
應該係
I don't have such problem
或者
I don't have a problem
或者
I don't find this problem
或者
this is not my issue
perfectman 發表於 2014-10-31 01:23 PM
現代人減得就減架啦使唔使咁正規啊
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
主要是網絡語言就唔使甘正規嘅
lhy92725 發表於 2014-10-31 02:54 PM
冇錯
Thank you KK
Pedestrian_A 發表於 2014-10-31 03:14 PM
welcome
減得就減
chan200308 發表於 2014-10-31 05:26 PM
彈開
KK兄大家好,祝萬聖節快樂!
巧開來 發表於 2014-10-31 05:54 PM
來來兄晚上好,萬聖節快樂
等緊入場!
perfectman 發表於 2014-10-31 06:15 PM
去邊度、
Happy Halloween!

搵你呀...kk bro
金石良 發表於 2014-10-31 08:03 PM
言兄萬聖節快樂
KK兄晚上好. 萬聖節快樂!
pknoface 發表於 2014-10-31 08:49 PM
Ken兄早晨萬聖節快樂
KK 晚上好!!!
萬聖節快樂!!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-31 10:32 PM
Grace早晨萬聖節快樂:011:
KK同女朋友扮鬼手多多
lhy92725 發表於 2014-10-31 10:43 PM
大馬唔興依d日子再加上我唔鐘意蒲
31-10-2014 一個金樓,7位朋友平分500萬
金石良2 秒前TVB 715000 元
積分轉出
巧開來17 秒前TVB 715000 元
積分轉出
lhy9272533 秒前TVB 715000 元
積分轉出
perfectman51 秒前TVB 715000 元
積分轉出
gracechanstuart1 分鐘前TVB 715000 元
積分轉出
pknoface1 分鐘前TVB 715000 元
積分轉出
chan2003081 分鐘前TVB 715000 元
積分轉出
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
基本上少人D
chan200308 發表於 2014-11-2 02:54 PM
恭喜 老陳 踩中 27333 金樓
chan2003081 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
02-11-2014 一個金樓,6位朋友平分500萬
巧開來3 秒前TVB 833000 元
積分轉出
gracechanstuart17 秒前TVB 833000 元
積分轉出
lhy9272531 秒前TVB 833000 元
積分轉出
Pedestrian_A46 秒前TVB 833000 元
積分轉出
pknoface58 秒前TVB 833000 元
積分轉出
perfectman1 分鐘前TVB 833000 元
積分轉出
大家早,午,晚 好
貓貓早晨
perfectman 發表於 2014-11-4 10:20 AM
恭喜 完美侠 踩中 27444 金樓
perfectman剛才TVB 5000000 元
積分轉出
大家早午晚
http://www.qoobee.com/wp-content/uploads/EMO_023.gif各位吹水大軍 大哥大姐小弟小妹、貓貓狗狗、蛇蟲鼠蟻、小強小弱、掌門大俠英雄飛賊海賊 早上、中午、下午、晚上好! http://www.qoobee.com/wp-content/uploads ...
gracechanstuart 發表於 2014-11-4 01:46 PM
唔好走啊
你地居然系度講貓
KK返黎會捉貓架
lhy92725 發表於 2014-11-4 01:48 PM
捉貓係傻嘅先會做,我打貓嗻
甘唔怪得你打唔到啦
唔捉住點打哦
lhy92725 發表於 2014-11-4 02:09 PM
非常抱歉,我係打到捉唔到,我隔離養d貓,見我行埋黎,自己會閃架
顧客:依部係windows ???
我:windows 8.1
顧客:windows 8 好多問題嘅wor!!
我:新電腦全部都係行windows 8.1.
顧客:我用Mac嘅。
我:(心諗“用Mac你又知windows 8.1有問題
大家 早,午,晚
04-11-2014,一個金樓,8位朋友平分500萬
巧開來1 秒前TVB 625000 元
積分轉出
gracechanstuart26 秒前TVB 625000 元
積分轉出
lhy9272543 秒前TVB 625000 元
積分轉出
pknoface60 秒前TVB 625000 元
積分轉出
lckiong1 分鐘前TVB 625000 元
積分轉出
Pedestrian_A1 分鐘前TVB 625000 元
積分轉出
chan2003081 分鐘前TVB 625000 元
積分轉出
金石良2 分鐘前TVB 625000 元
積分轉出
老陳你就好啦咁就呃到每日500萬
貓貓午安
perfectman 發表於 2014-11-5 03:09 PM
恭喜 完美俠 踩中 27555 金樓
perfectman2 秒前TVB 5000000 元
積分轉出