返回列表 回復 發帖
大家好..兜兜转转来左这里

这个系我孝敬大家gek~~~

大家多多罩着我^^
0winnie0 發表於 2013-9-28 01:53 PM
你好啊我係KK,点称呼啊
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK
怎么这时间没人gek~~~

我就如我名一样winni3…………
0winnie0 發表於 2013-9-28 02:43 PM
週末都是比較靜的我有做工所以上線時間比較多
莫非你蛇王??

我都几好ga~~
怎称呼啊啊?
0winnie0 發表於 2013-9-28 02:59 PM
算是吧
莫非你系老板?

原来和我一样是女的
0winnie0 發表於 2013-9-28 03:14 PM
打工的你是哪里人
哈哈~点概甘问
im Malaysia@ @ 你们呢
0winnie0 發表於 2013-9-28 03:18 PM
看到你用华语又用粤语,不知道该用什么和你聊天和你一样肥老的奴隶
正確。  你住邊度? 我要訓啦,似的聊。。。 晚安

呢度好多色狼架,要小心
LastWinner 發表於 2013-9-28 03:19 PM
係我度话依度好多色狼
訓?? 唔系瓜
依家几点哦

点解个个都问我边度人
im Malaysian
0winnie0 發表於 2013-9-28 03:21 PM
她在美国,那边是晚上了
肥老的奴隶系咩意思???
因为我唔系好厉害打广东话

原来他系bananana~~~
他住哪里还是去哪里玩?
Paiseh~~~
0winnie0 發表於 2013-9-28 03:36 PM
身为马来西亚人,你不认识肥佬吗
有新朋友喔
lhy92725 發表於 2013-9-28 04:16 PM
係啊,打个招呼啦
可能下线咗
我公司依架又话医药费可以claim咗,应该好多人投诉
甘着数,大公司D福利真是吾同嘅喔
有无规定claim D咩架,普通感冒发烧都得?
lhy92725 發表於 2013-9-28 06:20 PM
最多50块,多过自己俾
啊雅姨係响最安全既地方讲野啫. 唔好误会.
pknoface 發表於 2013-9-28 08:01 PM
你啱
唔知我好耐冇睇医生咗,普通发烧感冒係屋企大觉训,训醒就好,唔使嗮钱睇医生
对我黎讲一样,出一身汗就得咗