返回列表 回復 發帖
本來請得伙計要信人,不過有時都要跟下眼
lhy92725 發表於 2014-12-19 11:19 AM
恭喜 貓貓 踩中 30475 暗樓
lhy9272519 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK兄傍晚好,謝謝你的獎賞!
巧開來 發表於 2014-12-19 05:42 PM
恭喜 來來兄 踩中 30488 暗樓
巧開來2 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
大家早午晚金楼暗楼继续钱作怪玩完
依個世界就黎係Apple發明嘅啦竟然有客仔話依個似Apple
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果係真我即時搭飛機去探下佢!
perfectman 發表於 2014-12-20 01:58 PM
大馬每兩個月就一次電腦展,大把show girl啦通常你都冇乜睇到架啦,一大推麻甩佬揸住d大炮係咁射
甘人地迷蘋果無計架
lhy92725 發表於 2014-12-20 02:08 PM
懷疑佢老豆老母都係蘋果
佢米其中一個咯
lhy92725 發表於 2014-12-20 02:11 PM
有可能
呢部唔係Asus咩?我記得好似連個keyboard都有紅色底光㗎

Apple整咗個大爆炸,爆咗個宇宙出嚟,先有我哋而家嘅銀河系,所以Samsung嘅Galaxy系列都關Apple事,所以平時iPhone爆炸呀,電死人呀,係好正常嘅事,你唔 ...
perfectman 發表於 2014-12-20 02:28 PM
依部係HP新型號,Keyboard嘅燈光可以自己調,gaming button,WASD,左邊,中間,右邊,開關制,左右Speaker。
KK兄週末愉快,多謝暗樓獎金!
巧開來 發表於 2014-12-20 03:03 PM
來來兄週末愉快多謝支持
好似幾靚,賣幾錢啊
lhy92725 發表於 2014-12-20 06:27 PM
馬幣6,999啱啱賣咗一部
唔緊要啦,KK嫂唔會因為KK嘅改變而離棄佢嘅!
perfectman 發表於 2014-12-21 09:03 PM
改变成日日花天酒地嘅人咧
前天他好似話過了那一頁就不搞暗樓,維持原來的做法
lhy92725 發表於 2014-12-20 10:13 AM
恭喜 貓貓 踩中 30514 暗樓
lhy927254 分鐘前TVB 3000000 元
積分轉出
好似幾靚,賣幾錢啊
lhy92725 發表於 2014-12-20 06:27 PM
恭喜 貓貓 踩中 30537 暗樓
lhy927254 分鐘前TVB 3000000 元
積分轉出
多謝KK 的錢作怪。。。
SweetLemon 發表於 2014-12-20 09:23 PM
恭喜 凍檸姐 踩中 30541 暗樓
SweetLemon1 分鐘前TVB 3000000 元
積分轉出
又發姣
lhy92725 發表於 2014-12-21 06:04 PM
恭喜 貓貓 踩中 30558 暗樓
lhy9272558 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
收工,各位冬至快樂呀!
perfectman 發表於 2014-12-22 03:50 PM
恭喜 完美俠 踩中 30579 暗樓
perfectman39 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
你週末兩天假
Pedestrian_A 發表於 2014-12-22 04:17 PM
恭喜 路人A 踩中 30581 暗樓
Pedestrian_A17 秒前TVB 3000000 元
積分轉出